Tar restene noensinne slutt?

Ja det er virkelig spørsmålet mitt altså. Tar restene noensinne slutt?

Advarsel.. Denne artikkelen er bildetung!

Det forrige kortet jeg lagde, hadde jeg planer om at skulle få doily, swirl og blomster. Kuttet det ut, og det ble feil farge. Tre ganger gjorde jeg det, og endte opp med og ikke bruke verken doily eller swirl. Så da bestemte jeg meg for og prøve og tømme den resthaugen, og her får dere være med på reisen.

Slik ser pulten min ut etter og blitt ferdig med kortet dere kan lese mer om HER. Og nei, alle pringles boksene er ikke fulle av chips, men brukes til oppbevaring av blomster. Jeg blir altså så imponert over dere som klarer og putte så mye flott pynt på kortene deres. Det ser ut til og være en umulighet for meg..  For det er helt utrolig at pulten min kan se slik ut etter og ha laget et så enkelt kort.

01

Så ryddet jeg da unna alt utstyr, og alt som ikke var rester, og begynte og lage kort ut av resthaugen. Så på det  første kortet brukte jeg restene fra den ene swirlen jeg hadde stanset ut. Og satte på et stempel fra Scrapmagasinet. Og så fornøyd. En rest mindre i haugen.. Så da var det bare og gå videre….

Kreativelena-49_2014

Neste kort fikk også restene etter og ha stanset ut en swirl i sort. Og jeg måtte jo prøve meg på denne chalkboard effekten, som faktisk var veldig enkelt og effektivt. Så embosset jeg en tekst fra Kort & Godt. Men tror dere jeg gjorde det riktig da… Nopp… Jeg embosset den først i hvit, og det passet virkelig ikke til kortet. Så embosset jeg en i sort, og den ble skeiv. Så etter 3 forsøk  gikk det endelig. Så selv om jeg da har brukt en rest, har jeg da tilført haugen en rest, så da er jeg egentlig like langt da.

Kreativelena-48_2014

Så slik ser pulten min ut etter og ha laget 2 kort fra haugen.

02

Kort nummer tre fikk virkelig tatt et innhugg i haugen. Og jeg føler meg så happy. Papir fra Prima.

Kreativelena-50_2014

Se nesten ingenting igjen jo..

03

Så da gikk jeg videre til kort nummer fire. Og selv om jeg fikk brukt en doily fra resthaugen, så tilføre jeg resthaugen en hel del. For teksten jeg kuttet ut først ble helt feil i fargene, og jeg kuttet for mange sommerfugler som jeg ikke klarte og bruke.Papir fra MME.

Kreativelena-47_2014

Så da ble resthaugen større igjen. Igjen…….

04

Men vi gir da ikke opp, gjør vi det? Så videre til kort nummer 5. Papir fra Prima. Bling og rubon fra Basic Grey,stempel  egen design. Men jaggu økte ikke haugen med rester på dette kortet også. for jeg ville så gjerne lage det mer med blomster, sommerfugler og blonder. Men igjen, får det bare ikke til altså.

Kreativelena-45_2014

Vel bare og hive seg rundt, masse rester… Arrggggggg.

05

På kort nummer seks fikk jeg faktisk brukt opp noen rester uten og tilføre nye rester..Whoo hoo.. Papir fra Bo Bunny.

Kreativelena-46_2014

Så nå ser resthaugen slik ut:

06

Arrrrggg, River meg i håret, og tenker at denne resthaugen kommer ALDRI til og bli mindre..

Og med det tillater jeg og takke for meg. Restene blir så absolutt ikke kastet, de blir puttet i restbeholderne mine. Men 6 kort ut av restene til 1 kort opprinnelig. Puhh..

Hvordan er det med dere og resthauger. Blir de noensinne mindre?

Du finner flere tips og tricks her: Tips & Tricks


Nøkkelord svensk: Spillpapper

Translate »