TEKNIK MED HEAT EMBOSSING

0 1,144

Embossing pulver til heat embossing fås i et væld af fantastiske farver, med glitter, mat finish, blank finish, chunky eller super fint. Jeg har rigeligt med embossing pulvere og jeg får dem slet ikke brugt så ofte. Hvad med dig? Fra du brugt dine?

Det var på tide, at jeg fik brugt lidt af mine embossing pulvere. Og jeg ville bruge en god slat af det! Så denne gang er det ikke til en tekst, men til en hel baggrund på et kort. Man skal dog være klar over, at embossing pulver holder længe, for det er kun lidt man får brugt ad gangen – på trods af, at man laver en hel baggrund.

På mit kort har jeg lavet min egen baggrund ved brug af heat embossing teknikken (varm embossing). Jeg har udnyttet, at heat embossing også fungerer som en resist – det vil sige, at det heat embossede område/mønster ikke tager imod for eksempel sværte, Distress Ink og akvarel farve.

TIPS:

  • Fordelen ved at heat embosse før indfarvning af baggrunden er, at pulveret kun sætter sig fast de steder med påført VersaMark sværte. Hvis man indfarver baggrunden med sværte først, vil fugten i sværten gøre at pulveret nemt vil klæbe fast til hele baggrunden og ikke kun til VersaMark sværten.

PKL_IMG_0721

Efter jeg har heat embossed zig-zag mønstret på baggrunden, har jeg brugt mit Ink Blending Tool til at påføre Hero Arts Shadow Ink i farverne “Grape Juice” og “Soft Purple”.

Ved at kombinere de to sværte har jeg kunne skabe en gradvis ændring i farvenuancen – det vil sige, skabe et Ombré look på kortet.

PKL_IMG_0722

 Teksten er lavet ved at bruge to tekst dies fra Simon says Stamp, som er udstanset i sølv karton. Det store “You” er sat på kortet med 3D puder.

Andre interesante artikler:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More