Teknikk: Mosaikk

Mosaikk er noe vi forbinder med kunst, men man kan fint bruke denne teknikken også i papirhobby. Papirrester har vi jo alltid nok av og disse kan fint settes sammen, enten slik at de til sammen danner en form eller en figur. 

På kortet nedenfor ser vi hvordan Nicole har satt sammen papirbiter slik at de danner et hjerte. Dette er en kjempefin måte å bruke opp kartongrester på. Kortet ble laget i forbindelse med World Cardmaking Day 2018

- Advertisement -

På dette kortet er papirbiter satt sammen slik at de danner en fargerik og festlig bakgrunn på kortet. Noen av papirbitene er satt på 3D-puter slik at de stikker litt ut. Kortet er laget av Pia i forbindelse med World Cardmaking Day 2017 og også her er det brukt kartongrester for å lage mosaikken. 

Det tredje eksemplet på mosaikk i papirhobby er laget av Thordis. Her er seks biter med hvit kartong satt sammen. Thordis har stemplet et motiv på disse bitene og på bakgrunnen og satt disse sammen. Dette nydelige kortet ble først vist fram i forbindelse med Scrapbooking Day for noen år tilbake. 

Nedenfor finner du flere papirprosjekter hvor det er brukt mosaikk – enten på motivet eller i bakgrunnen. 


Galleri – Teknikk: Mosaikk

Featured photo: Alexey-Hulsov, Pixabay
Pixabay License

- Advertisement -

Translate »