Art Journaling – nye tutorials

I denne månedens tutorials finner du tips til teknikker man kan bruke i Art Journaling. I TPC har vi hatt flere artikler med fokus på Art Journaling den siste tiden og dersom du har lyst å starte din egen finner du tips her. 


“How to Start an Art Journal”

Tema: Teknikk
Publisert:  15. september 2020 av Jordan Clark
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan lage din egen Art Journal. Videoen starter med innkjøp av notatbok og vi får følge med når Jordan lager sin første side. Vi får også med oss en mengde tips til hvordan vi kan tenke omkring art journaling og slippe løs kreativiteten. 


“Art Journal Flip Through 2020”

Tema: Teknikk
Publisert:  29. november 2020 av Berber von Gorp
Beskrivelse: I denne videoen får vi se en gjennom en hel Art Journal. Her finner du masse inspirasjon til egne oppslag som du kan lage. Her finner du flotte maleri sammen med sider som sannsynligvis er blitt brukt mer som terapi for kunstneren selv. 


“Art Journal Tips for Perfectionists”

Tema: Teknikk
Publisert:  10. mai 2021 av Minnie Small
Beskrivelse: Art Jouournaling og perfeksjonisme høres nok ut som to motsetninger, men her finner du tips til hvordan du kan lage mer harmoniske sider, for eksempel i forhold til fargebruk. Du kan starte med å finne fram designpapir som harmonerer fargemessig allerede før du starter med oppslaget. Det kan også være en ide å bruke lim som ikke tørker så fort – da kan du flytte rundt på elementene for å få de til å passe bedre sammen dersom du ikke er helt fornøyd. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Translate »