Nye tutorials: Fargelegging, påskekort og papirblomster

Månedens tutorials - februar

0 91

I denne månedens tutorials finner du tips til fargelegging med Prisma Colors, til hvordan du kan lage et flott påskekort og til hvordan du kan lage vakre papirblomster og blader ved hjelp av dies, puncher og blekk. 


“Coloured Pencil Colouring Bundle Girl Snowdrop…”

Tema: Fargelegging
Publisert: 10. februar 2021 av Marker Geek
Beskrivelse: I denne videoen viser instruktøren hvordan man kan bruke Prima colors fargeblyanter for å fargelegge et motiv på kraftkartong. Det er ikke tale i videoen, kun musikk. Det er lett å følge med på fargeleggingen – videoen er filmet på nært hold og i godt lyst. 


“Gel Press Distress + New Tim Holtz Ranger Tools!”

Tema: Kortlaging
Publisert: 23. februar 2021 av Nina-Marie Trapani
Beskrivelse: I denne videoen får du en innføring i to nye verktøy fra Ranger – Brayer og Mini Domed Blending Foams og de nyeste Distress-fargene. Nina-Marie lager et påskekort hvor hun bruker de nye produktene. Samtidig som du får en innføring i disse får du også se hvordan Nina-Marie lager “layered eggs” – en kjempefin idé til påskekortene.


“How to make Beautiful Paper Flowers and more”

Tema: Teknikker
Publisert: 14. februar 2021 av Annette Green
Beskrivelse: I denne videoen viser Annette hvordan du kan lage vakre blomster av papir. Hun starter med å stanse ut et blad som hun fargelegger ved hjelp av blekk. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More