Nye tutorials: Rester, Pop Up-kort og embossingteknikk

Månedens tutorials - januar

0 219

I denne månedens tutorials finner du tips til hvordan du kan bruke opp ditt restepapir, hvordan du kan lage et popup-kort og du får tips om en embossingteknikk med bruk av blekk.


“Super Simple Scrap Hack: Can you use up ALL your little scrap?”

Tema: Kortlaging
Publisert: 16. januar 2021 av Sasha Reade
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan bruke opp dine små rester sammen med en del tips i forhold til bruk av stempler og stempelplattform. Du får også tips om å bruke syltetøyglass til papirstrimler – noe som gjør at man får bedre oversikt over hva slags strimler man har. Videoen er godt filmet og det går fint å følge med på det instruktøren sier. 


“Pop Up Cards Are So Easy to Make and Guaranteed Fun for All”

Tema: Bretteteknikk
Publisert: 13. januar 2021 av Lisa Curcio from Lisa’s Stamp Studio
Beskrivelse: Lisa fra Lisa’s Stamp Studio viser hvordan du kan lage et Pop Up Card. Pop Up-kortet er laget slik at mekanismen er på innsiden av kortet. Du får se hvordan Lisa lager kortet fra begynnelse til slutt, og det er lett å følge med på videoen. For oss som ikke har engelsk som morsmål kan det være litt utfordrende å følge med på det som sies, men man trenger strengt tatt ikke å forstå alt som sies for å følge med på videoen. 


“Inked Embossing Technique”

Tema: Teknikk
Publisert: 16. januar 2021 av Tina Zinck
Beskrivelse: I denne videoen får du lære en teknikk som har vært brukt av kortlagere lenge. Men dersom du er ny i hobbyen eller trenger en oppfriskning kan det være greit å kikke på Tinas instruksjonsvideo. Her bruker Tina blekk direkte på en embossingfolder som hun deretter legger papir i og kjører gjennom en kuttemaskin. Hun bruker deretter det tørrembossede papiret som bakgrunn på et kort. Motivet på kortet er en enkel tekst slik at bakgrunnen kommer godt til syne på kortet. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More