Julealbum, Borderdies og blending

Månedens tutorials - desember

Julen er nå overstått og her finner du blant annet inspirasjon til hvordan du kan lage et flott julealbum. Du finner også en ny måte å bruke dine borderdies på og for de som er glad i blendede bakgrunner er jeg sikker på at du får noen nye ideer her.


“Other Uses for Border Dies!”

- Advertisement -

Tema: Kortlaging
Publisert: 9. desember 2020 av Natasha Foote
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan bruke dine Border-dies på en ny måte. Instruktøren starter med å lage en bakgrunn ved hjelp av blending og stempling. Deretter deler hun bakgrunnen i to og stanser ut en bord på begge delene. Hun bruker så hyssing for å knytte sammen de to bordene slik at det ser ut som knyttingen på et korsett. Resultatet er flott, og det er en fin måte å få variert bruken av border-diesene på. 


“Several ways to do colour blended backgrounds”

Tema: Kortlaging
Publisert: 12. desember 2020 av Sasha Reade
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan bruke dine blendede bakgrunner på ulike måter. Den første måten er å stemple på bakgrunnen. Den andre og tredje er å bruke papirstrimler for å lage striper på bakgrunnen i kombinasjon med stempling. Den fjerde er å blende i sirkel ved å bruke sjablong. 


“Christmas Album Process Video”

Tema: Album
Publisert: 7. desember 2020 av Bea Válint
Beskrivelse: Denne videoen har ikke tale, kun musikk, men den er flott filmet og jeg liker godt stemningen i videoen. Videoen viser hvordan man kan lage et julealbum med blant annet shaker-lommer. Videoen er inspirerende å se på, og jeg ble fristet til å forsøke å lage et julealbum selv. Dersom du tenker å kopiere noe av det instruktøren viser må du nok spole litt fram og tilbake for å få med deg alt. Men det er jo en klar fordel med videoer – at man kan se de så mange ganger man trenger. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

- Advertisement -

Translate »