Kortlagingsteknikker

I denne månedens tutorials finner du tips til teknikker man kan bruke i kortlagingen. Her finner du både embossing i kombinasjon med diecutting, vanlig heatembossing og bruk av boksider som bakgrunn på kortene. 


“Painting with Embossing Powders or Heat Embossing Through Die Cuts”

Tema: Teknikk
Publisert:  24. mars 2021 av Bibi Cameron
Beskrivelse: I denne videoen viser instruktøren hvordan man kan heatembosse gjennom die cuts. Hun begynner med å kutte ut die cutsen og deretter fester hun den på limpapir. Instruktøren tar så embossingpulver ned i mønsteret. Det er en spennende og ny teknikk som jeg tror vi vil se mer av i tiden som kommer.


“My favorite card making technique”

Tema: Teknikk
Publisert:  17. april 2021 av Mindy Eggen Design
Beskrivelse: Videoen starter med at vi får se hvordan instruktøren blender farger på en kortbase. Deretter stempler hun sommerfugler på bakgrunnen med vannmerkeblekk. Så stempler og heatembosser hun teksten til kortet. Tilslutt stempler hun motivet på kortet og heatembosser dette i gull. Instruktøren bruker også Perfect Pearls for å legge til små dråper på kortet. 


“Making Cards with Old Books – Great Cards for Guys Too! “

Tema: Teknikk
Publisert:  6. april 2021 av Gina K Designs
Beskrivelse: Denne videoen er filmet som en livesending og er derfor en del lengre enn en vanlig tutorial. Gina starter med å krølle sammen boksider som hun distresser slik at de skal se eldre ut. Hun bruker så boksidene som bakgrunn på kortene. Resultatet er stilige og maskuline kort. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.