Nye tutorials: Papirhobby

Månedens tutorials - november

0 81

Denne måneden har vi valgt ut tutorials som alle har julekort som utgangspunkt. Men de er vidt forskjellige likevel. Vi går fra nydelige julekort som minner om julefilmen over alle “Tre nøtter til Askepott”, via et moderne julekort som også er en dekorasjon i seg selv til en innovativ stemplingsteknikk.  


“DIY Card Making Tutorial ~ Stamperia Winter Tales Christmas Cards”

Tema: Kortlaging
Publisert: 11. november 2020 av Alicia McNamara
Beskrivelse: I denne videoen brukes en blokk med designpapir for å lage seks vakre julekort. Fordelen med dette er at papirene som brukes på kortene allerede er fargekoordinerte og passer derfor veldig fint sammen. Instruktøren bruker blant annet dies og 3D-puter for å lage kortene. Hun lager også “konvolutter” i form av små bokser slik at dekorasjonene på kortene bevares. Videoen er godt filmet og det er lett å følge med i prosessen. 


“Modern Christmas Card Tutorial | Card Making Ideas | Create and Craft”

Tema: Kortlaging
Publisert: 13. november 2020 av Create and Craft TV
Beskrivelse: Denne videoen passer fint for de som ønsker å lage et mer moderne julekort. Instruktøren kutter ut et juletre for hånd som hun så bretter. Bakgrunnen embosses og farges med ink pads. Selve kortbasen brettes som et staffelikort og bak juletreet settes et ledlys. Videoen er godt filmet og det er lett å følge med på de skrevne instruksjonene underveis. 


Card Making Process – Reverse Stamping Christmas Cards!

Tema: Kortlaging
Publisert: 13. november 2020 av Simon Hurley
Beskrivelse: I denne videoen demonstrerer Simon Hurley en, for meg, ny måte å bruke Photopolymer-stempler på. Han farger inn baksiden av stemplene med stempelputer og litt vann og stempler så disse (baksidene) ved hjelp av en stempelplattform. Deretter snur han stemplene og bruker vannmerkeblekk og heatembossing for å stemple på vanlig måte opp på de stemplede baksidene. Det er spennende å følge med på videoen og en engasjert Simon snakker klart og tydelig slik at det går greit også for oss ikke-engelsktalende å få med oss det viktigste.


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More