,

Tema hjerter

Denne sommeren så har jeg fått ryddet godt gjennom hobbysakene mine. Med rydding så syns jeg ofte det dukker opp nye ideer. Stempler og dies er nå sortert sammen i tema. Kanskje vil det hjelpe meg til å få de alle ut av plasten og bli brukt. Det er noe lett å få favoritter og holde seg til de. Jeg skal i hvert fall prøve å sirkulere bruken litt mer.  Jammen fant jeg mange fine tekster på veien som jeg ikke husket at jeg hadde.

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Feiring
  • Stilart: Clean and simple
  • Pynt/dekor: Dies, stempler, akrylpynt
  • Hovedfarge: Hvitt med farger
  • Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

Når jeg fikk samlet stemple og dies i temaer, så hadde jeg veldig mange hjerte. Stempler, dies, Archival Ink puter og en stor bunke hvite ark ble med meg ut i solen. Jammen ble det en fin liten eske full i løpet av formiddagen. Jeg liker å sitte å lage opp et utvalg med pynt så jeg enkelt kan lage når det blir dags for det. I dag er det dagen for å lage et kort med hjerte som tema.

SE OGSÅ: BINDERSKORT

Med så mange hjerter så syns jeg det passet perfekt å leke med et slimline kort.  Hvorfor ikke like godt lage noen ekstra shakekort kasser når man først er i gang, kjekt å ha ferdig. Ja det blir nok et shakekort fra meg. Kortet har disse målene 23×11,5cm. Jeg har laget shakeboksen med overlay-ark og bygget kanten rundt med dobbelt høyde 3D tape. Jeg liker å fylle godt på med stæsj inni shake delen da trengs det for at det ikke skal sette seg fast som en klump mot «glasset».  3D tapen dekker jeg med en runde hyssing på utsiden, da syns den ikke når kortet blir snudd og vendt på.

Selv om kortet er hvitt så gir fronten et ganske så fargerikt inntrykk med de glade hjertene. Litt utenom den vanlige fargeskalaen for meg, men utrolig hva man har i hyllene. Nederst i en bunke med blokker fant jeg denne fargerike pakken fra ABstudio. Den har nok hvilt der en stund, men nå var det på tide å komme frem i lyset:) Jeg lar de flotte arkene snakke for seg selv og monter kun et felt til tekst med litt små blonder i tillegg til en stempeltekst på dieset ramme. Enkelt og fargerikt er vel stikkordet her.

Translate »