Tema: Sommer!

Sommerens fargeprakt kan godt fanges inn på kort, layouts og andre papirprosjekter. I dag viser vi fram prosjekter som er inspirert av den fantastiske årstiden vi er inne i. 

Denne vakre layouten er laget av Rachelle fra Canada og den ble vist fram i intervjuet med henne for noen år tilbake. Layouten er vakkert pyntet med prestekrager, gule små roser og sommerfugler og når vi kikker ekstra godt etter ser vi at prestekragen finnes igjen i motivet på layouten. Sommerfølelsen kommer også fram i de lyse pastellfargene i layouten. 

Dette herlige kortet er laget av Synnøve og det ble vist fram i “Mitt favorittkort” fra World Cardmaking Day 2014. Kortet viser en kvinne i vannet og er pyntet med sommerfugler og små roser. 

Man kan også pynte mer enkle kort i sommerlig stil. Kortet nedenfor er laget av Pia og ble først vist fram i “Gør det selv – Enamel Dots”. Her har Pia brukt stempler for å lage en blomsterbord på siden av kortet. De sommerlige fargene i borden ser vi igjen i dots som Pia har plassert rundt omkring på kortet. 

Nedenfor finner du enda flere sommerlige papirprosjekter som vi tidligere har vist fram i TPC Magasine. 


Galleri – tema: Sommer

Featured photo: Owantana, Pixabay
Pixabay License

Translate »