UT I VERDEN: TERESA FRA ENGLAND

0 380

Macabre Ice Queen

Her i Skandinavia har det lenge vært en forkjærlighet for søte og romantiske papirprosjekter. I dagens “Ut i verden” skal vi imidlertid utvide horisonten litt og bli kjent med Teresa fra England. Teresas papirprosjekter er verken søte eller romantiske, de er spesielle, gjerne litt dystre og noe helt utenom det vanlige!

Teresa Morgan

Hva er ditt navn og hvor bor du?
Teresa Morgan, England

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager for det meste kort siden jeg elsker å stemple og fargelegge, men jeg liker også å lage journal-sider, ATCs, Mixed Media og tre-dimensjonale prosjekter. Jeg har ikke noen spesiell stil siden jeg hele tiden forsøker ut nye ting, men jeg lager ofte uvanlige og særegne prosjekter og jeg liker å leke med med Steampunk-stilen eller mørke temaer.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har likt å utfolde meg kreativt helt siden jeg var barn, og jeg begynte å lage kort for omtrent 15 år siden. Det var da jeg bestemte meg for å fokusere på papirhobbyen. Jeg har prøvd meg på kortlaging, scrapbooking, ATCs, Art Journaling og altered art for å nevne noe.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er vanligvis produktene selv som inspirerer meg, men jeg liker å følge de nåtidige trendene når det gjelder farger og dekor. Jeg liker også å se gjennom Pinterest for å få ideer.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen nesten hver dag siden jeg er så heldig at jeg arbeider i en hobbybutikk. Jeg pleier å arbeide med å lage utstillingseksemplar på jobben, og hjemme arbeider jeg med mine DT-prosjekter og mine egne prosjekter.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i denne artikkelen?

Butterfly Book Folding
Sommerfugl-bok: Jeg har hatt lyst å forsøke “Book Folding” en stund nå, og jeg kom på idéen med å la sommerfuglene fly ut av boken når den ble åpnet. Sommerfuglene er stemplet på boksider, deretter kuttet ut og festet til wirer som er festet på boksidene.


Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA