UT I VERDEN: TERESA FRA ENGLAND

0 1,491

Her i Skandinavia har det lenge vært en forkjærlighet for søte og romantiske papirprosjekter. I dagens “Ut i verden” skal vi imidlertid utvide horisonten litt og bli kjent med Teresa fra England. Teresas papirprosjekter er verken søte eller romantiske, de er spesielle, gjerne litt dystre og noe helt utenom det vanlige!

Teresa Morgan

Hva er ditt navn og hvor bor du?
Teresa Morgan, England

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager for det meste kort siden jeg elsker å stemple og fargelegge, men jeg liker også å lage journal-sider, ATCs, Mixed Media og tre-dimensjonale prosjekter. Jeg har ikke noen spesiell stil siden jeg hele tiden forsøker ut nye ting, men jeg lager ofte uvanlige og særegne prosjekter og jeg liker å leke med med Steampunk-stilen eller mørke temaer.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har likt å utfolde meg kreativt helt siden jeg var barn, og jeg begynte å lage kort for omtrent 15 år siden. Det var da jeg bestemte meg for å fokusere på papirhobbyen. Jeg har prøvd meg på kortlaging, scrapbooking, ATCs, Art Journaling og altered art for å nevne noe.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er vanligvis produktene selv som inspirerer meg, men jeg liker å følge de nåtidige trendene når det gjelder farger og dekor. Jeg liker også å se gjennom Pinterest for å få ideer.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen nesten hver dag siden jeg er så heldig at jeg arbeider i en hobbybutikk. Jeg pleier å arbeide med å lage utstillingseksemplar på jobben, og hjemme arbeider jeg med mine DT-prosjekter og mine egne prosjekter.

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i denne artikkelen?

Butterfly Book Folding
Sommerfugl-bok: Jeg har hatt lyst å forsøke “Book Folding” en stund nå, og jeg kom på idéen med å la sommerfuglene fly ut av boken når den ble åpnet. Sommerfuglene er stemplet på boksider, deretter kuttet ut og festet til wirer som er festet på boksidene.

 

Journal Page
Journal-side: Jeg elsker å blande “ekte” stempler med digistempler når jeg jobber. På denne siden er bakgrunnen en blanding av stemplede og embossede stempelmotiv, blekkspray og Distress Ink. Digistemplene er fargelagt med Copics og Promarkers. Siden er inspirert av sangen “Born To Be Wild”.


Queen of Hearts Canvas
Queen of Hearts Canvas: Jeg elsker å bruke små lerreter som base for mine prosjekter. Denne har flere dimensjoner med roser og teksturpasta brukt i kombinasjon med stensiler på bakgrunnen.


Macabre Ice Queen

Macabre Ice Queen: Jeg liker godt å ta noe vanlig og lage noe uvanlig ut av det. Jeg ble spurt av kunstneren som hadde tegnet dette motivet om å være gjestedesigner for en “grotesk” utfordring. Det originale digistemplet er ikke skremmende i det hele tatt, men jeg endret henne på denne måten for å få henne til å passe til utfordringen. Glossy Accents på bloddråpene gjør det hele mer realistisk.


Alice in Wonderland Altered Book

Alice In Wonderland Altered bok: Det er mange måter man kan bruke bøker på i hobbyprosjekter, og ved å kutte i sidene på denne boken klarer jeg å lage et “eventyrland”. Jeg fargela motivene monokromatisk slik at de skulle passe med boksidene.


Second Chance Card

Second Chance Card: Noen ganger er det de enkleste løsningene som er de mest effektive og jeg elsker dette kortet. Bakgrunnen er fargelagt med Distress Ink og deretter embosset jeg sommerfugl-bakgrunnen i gull. Den detaljerte sommerfuglen er stemplet og embosset på acetat for å skape dimensjon.


Har du andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Jeg har begynt å male mer nå siden jeg utforsker Mixed Media-teknikker, og jeg hadde likt og hatt tid til å bruke symaskinen min oftere siden jeg elsker å sy. Jeg ble nylig med i en sømkonkurranse og om jeg gjør det bra i den kan det hende jeg vil bli inspirert til å sy mer! Dersom været er bra elsker jeg å gå turer. Det gjør at hodet føles klarere og gjør meg avslappet.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere, og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirkunst?
Nei, beklager, jeg kjenner ikke til noen.

Noe annet du ønsker å ha med i presentasjonen?
Jeg startet med blogging for et par år siden og bestemte meg da for å søke om å bli med i noen Design Teams. Nå designer jeg for Visible Image Stamps, The East Wind, Left of Center Creative Challenges og Creative Fingers Challenge. Jeg har fått mange nye venner over hele verden gjennom DT-grupper på Facebook og jeg håper å møte mange av de en dag. Jeg elsker å oppmuntre andre til å utvikle deres kreative ferdigheter og jeg håper at mine DT-prosjekter kan inspirere andre til å forsøke nye ting.

Foto: Teresa Morgan
Publisert med tillatelse
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More