TESTING AV COLOUR BURST PIGMENTER

0 807

I dag viser jeg et mixed media lerret hvor jeg har testa ut Colour Burst fargepigmenter. Fargepigmentene er veldig konsentrert farge i en liten tube. De er morsomme å jobbe med. Legg på noen dråper med pigment og spray på med vann.  Her går fargene i blått, brunt, sort og sølv. 

Type prosjekt: Mixed media lerret
Stilart: Mixed media
Teknikker:  Stempling, embossing, spray og jobbing med struktur.
Pynt/dekor:  Blonder, osteklut, plastperlekjeder, kjetting, gamle smykker, metallpynt, mikroperler, isoporperler, blomster laget med Heartfelt sine blomstersett, hjemmelagde roser, sort mosegummi, Vanilla – filtbånd med sirkler fra Rayher. Gamle arkkolleksjoner fra Prima og Prima sin Autumn Memories kolleksjon.

Her er det brukt blonder og osteklut i bunnen og Hobby Line sin Deco-Hardener. Dette er et medium som du kan bruke på stoff, som får det til å stivne. Det er jobbet jevnt med blonder og osteklut, sammen med mediumet for å danne strukturer i lerrretet. Deretter er det pyntet med mikroperler, perler, smykker og kjettinger for å danne strukturer.  Jeg har også brukt et vaniljefarget filtbånd fra Rayher med sirkler. Dette er fantastisk til slike prosjekter. Klipp opp sirklene og bruk de innimellom.  Alt er så malt hvit, og fargepigmenter er tilsatt.

Blomstene er stort sett hjemmelagde. Dette er blomster laget med Heartfelt sitt klassiske rosesett og roser av eget design, kuttet av gamle Primaark på Silhouette og bøyd sammen for å danne runde og gode blå roser.

Ordet “beautiful” er laget i sort mosegummi, med dies fra Tim Holtz, Thinlits Die Set – Adventure Words: Script.

Ønsker dere en riktig god scrappeuke videre.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More