,

Kortlavning til thanksgiving eller efterår

Jeg har her fabrikeret et efterårskort i mørke, gyldne farver, som også involvere en lille smule NO-WASTE.


Type projekt: Kort
Anledning: Efterår
Stilart: Layering, Floral,
Teknikker brugt: Udstansning,
Pynt/dekor: Halvperler
Hovedfarve: Guld og Brun
Medie: (Farvepulver, Alcohol Ink, Embossingpulver)
Udstyr som er brugt: Big Shot Stansemaskine


 Vi bruger ikke rigtigt Thanksgiving her i Norden og har jo heller ikke den historie, der ligger bag, men jeg kan godt li’ idéen med at stoppe op og tælle vores velsignelser – om end man gør det på et bestemt tidspunkt eller hver dag. Uanset hvad, så kan det her kort også bare bruges som et efterårskort med en anden tekst.

Jeg starter ud med at stanse krans og blade ud. Kransen og enkelte blade er stanset ud i guld og resten (et par grene med bær og nogle blade) er stanset ud af mislykkede baggrunde – både Alcohol Ink og farvepulver-baggrunde og der er også en Alcohol Ink baggrund, som jeg har heat-embosset noget på, som gik galt. Jeg gemmer altid sådan nogle ting, da de netop kan bruges til at stanse ting ud af og kan give et flot farve-spil eller en spændende glitter effekt el.lign. Jeg er især vild med det til tekster og til blomster/blade.

De blade og grene stopper jeg ind og blander godt med guld-tingene, så det giver farve-spil hele vejen rundt.

Jeg laver kransen sådan, at blade osv. vender væk fra hinanden og derved ligesom skilles på midten i toppen af kransen, sådan at det giver en naturlig plads til sløjfen.

Så skal der vælges baggrund og her har jeg valgt et sort design ark med beige tekst. Jeg kan godt li’, at det giver lidt kant. Jeg elsker lag og det her kort skal ha’ et lag under det sorte af et rød-brun Tonic’s Mirror card. De laver sådan nogle fede lidt anderledes farver.  Inden jeg limer det sorte på næste lag, sætter jeg en strimmel vellum omkring forneden, som skal danne basis for teksten.
Og så limes lagene sammen og sættes på kortet med et lag skum ark imellem metal kartonet og selve kortet. 

Til sidst sættes Thanks på + et par halvperler og et skrive felt inden i kortet og et enkelt guld blad bag på og så blev det til et efterårskort på 13,5 x 18 cm.
En dejlig onsdag til jer – måske med lidt tidlig efterårsstemning.
Heidi

 

 

 


Posted

Translate »