THE PAPER CRAFTING 1/2 ÅR!

2 918

I dag er det nøyaktig et halvt år siden The Paper Crafting ble lansert. Den 7. februar i år var det en spent redaksjon som ventet på hvordan det nye webmagasinet om papirhobby ville bli mottatt i Skandinavia. Kort sagt har det gått over all forventning og vi vil benytte denne anledningen til å takke alle våre trofaste lesere for den fine mottakelsen The Paper Crafting har fått.

cropped-header1 fra site

The Paper Crafting er fremdeles en nykommer i papirhobbymiljøet og magasinet er i stadig utvikling hvor vi forsøker å tilpasse oss lesernes interesser og de generelle trendene innenfor papirhobby. Mange interesserer seg for resirkulering og nye bruksområder for papirhobbyutstyret, og i tråd med dette vil vi rette større fokus på interiør og altering. Så dersom du pusser opp gamle gjenstander, møbler og annet vil vi svært gjerne høre fra deg.

NETTPORTAL, PAPIRKALENDER, BLOGGFEED OG BUTIKK-KART
I løpet av dette halvåret som har gått har vi fått på plass en rekke nye funksjoner på våre websider:
Nettportalen er en samling av nyttige linker, blant annet om bretteteknikker, stilarter, oppbevaring og mye annet.
Papirkalenderen er en oversikt over hva som skjer i papirhobby-miljøet i Skandinavia og her finner du treff, messer og kurs som arrangeres i Danmark, Norge og Sverige.
Bloggfeed er en samling private blogger i Skandinavia og her finner du en nylig oppdaterte blogger med flotte papirprosjekter.
Butikk-kartet vårt er et søkbart kart hvor du kan søke etter papirhobbybutikker i hele Skandinavia.

PRIVATE BLOGGER, THE PAPER CRAFTING COMMUNITY OG REDAKSJON
I tillegg til det overnevnte har vi oversikt over private bloggere i Danmark, Norge og Sverige, over Facebook-grupper for papirinteresserte og en rekke andre nyttige tips i Nettportalen. Vi har også en egen gruppe for bidragsytere i The Paper Crafting hvor alle som ønsker det kan være med. Du finner mer informasjon om gruppen her: The Paper Crafting Community
Eller, om du er glad i å skrive, dele dine tips og prosjekter og gjerne følger litt med i papirhobbyen søker vi nå etter flere medlemmer til vår redaksjon. Send e-post til: editor@thepapercrafting.com

NYE ARTIKLER HVER DAG
I The Paper Crafting finner du nye artikler hver eneste dag og vi holder oversikt over det meste som rører seg. Vi vil svært gjerne høre fra dere om stort og smått som skjer rundt omkring i Skandinavia. Har du blitt med i et Design Team? Laget noe du har lyst å dele med andre? Skal du være med på å arrangere et treff eller kanskje holde kurs? Send oss en e-post, vi blir glade for å høre fra dere.

ANNONSERING
Siden oppstarten har The Paper Crafting vært drevet på frivillig basis og magasinet er privatfinansiert. Utover høsten åpner vi for annonsering i magasinet og dersom du ønsker å annonsere hos oss er du veldig velkommen til å sende oss en e-post for nærmere informasjon. E-postadressen er: editor@thepapercrafting.com

EN JULEGAVE FRA THE PAPER CRAFTING?
Til sist vil vi benytte anledningen til å komme med en liten oppfordring til dere. Vi ønsker å vite hva dere finner interessant med The Paper Crafting samtidig som at flere blir kjent med magasinet.  Derfor ønsker vi at dere skriver et kort innlegg på deres blogg, Facebook-side/gruppe, Google+, forum eller lignende om hvorfor dere leser The Paper Crafting og hva magasinet betyr for dere. En del av innleggene vil vi publisere i The Paper Crafting på et senere tidspunkt.

For å delta må du legge igjen link til innlegget/innleggene i kommentarfeltet under innen 1. desember 2014 og vi vil trekke ut en vinner som vil få en flott julegave fra The Paper Crafting. Dersom du deler innlegget ditt flere steder vil du få et lodd for hvert sted innlegget er delt.

2 kommentarer
  1. Maryann Laursen skriver

    Stort tillykke. Fantastisk godt gået Marit, du har virkelig gjort et kæmpe stort og flot arbejde med det her, det er alle tiders projekt, og jeg håber, at jeg snart kan bakke betydeligt mere op bag din fabelagtige ide her.

  2. Merethe Arstein skriver

    Jeg syns det er spennende med tutorials på hvordan må gjør forskjellige ting eller bruker forskjellige ting. Tips og triks. Og så på veiledninger på hvordan men lager forskjellige ting og teknikker. Etter at jeg oppdaget denne siden har jeg brukt den regelmessig. Dere har en fin side her. 🙂 Liker spesielt kalenderen med de skandinaviske utfordringene. 🙂 Lykke til videre

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More