THE PAPER CRAFTING 4 ÅR

0 1,384

I dag er det fire år siden The Paper Crafting for første gang kom på nett. Siden den gang har vi publisert over 2240 artikler – alle om, eller nært knyttet til, papirhobby. Men, vi gir oss ikke med det – vi arbeider stadig med å forbedre Skandinavias fremste nettmagasin for papirhobby. Dersom du ikke kjenner til The Paper Crafting kan du lese det meste om oss nedenfor.

I dag publiserer The Paper Crafting nye artikler hver eneste dag. For de som ikke kjenner til vår publiseringsplan er den som følger: 

  • Mandag: Bloggrunden – vi besøker tre tilfeldige skandinaviske papirbloggere og skriver om hva de har laget siden sist. 
  • Tirsdag: Aktuelle utlysninger – en oversikt over hvilke butikker, produsenter og blogger som søker etter nye designere + artikkel fra våre skribenter Susan Janicula eller Bente-Heidi Mjørnaren. 
  • Onsdag: Nordlyset – her vi viser vi fram et utvalgt papirprosjekt fra en skandinavisk papirkunstner. 
  • Torsdag: Hjemmeleksa – tre videoer over samme tema som er ment som inspirasjon. 
  • Fredag: Notisene – en kort oppsummering over hva som er nytt i papirverdenen siste uke + artikkel fra vår skribent Gunn Olsen annenhver uke. 
  • Lørdag: Nordstjernen/Ut i verden – en presentasjon av en papirkunstner. 
  • Søndag: Skandinaviske utfordringsblogger – en oppdatert oversikt over utfordringene fra de skandinaviske utfordringsbloggene + artikkel fra våre skribenter Kirsten Hyde eller Ria-K. Mølngaard.

Vi er stadig på jakt etter flere gjesteskribenter og spesielt fra Danmark og Sverige. Dersom du, eller noen du kjenner, har lyst å bli gjesteskribent i The Paper Crafting kan du sende oss en e-post: editor@thepapercrafting.com eller tipse de om denne artikkelen.

“ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER”
I tillegg til artiklene har vi også en rekke arrangement spredt utover året. I november hvert år starter vi nominasjon av kandidater til hederprisen “Årets skandinaviske scrapper” og denne pågår fram til slutten av januar. I februar, mars og april arrangeres henholdsvis semifinaler og finale i “Årets skandinaviske scrapper”. Hvem som får prisen offentliggjøres på Scrapbookingdagen første lørdag i mai. 

SCRAPBOOKINGDAGEN
På Scrapbookingdagen arrangerer vi også et Cyber Crop (online scrappetreff) i vår Facebookgruppe “The Paper Events”. Denne er det vår kreative redaktør Pia som har ansvaret for. Dersom du har lyst å delta på vårt treff kan du melde deg inn i gruppa her: The Paper Events og dersom du har lyst til å være med som sponsor av arrangementet kan du ta kontakt med oss på e-post: editor@thepapercrafting.com

WORLD CARDMAKING DAY
På World Cardmaking Day den første lørdagen i oktober arrangerer vi også Cyber Crop i The Paper Events, men på denne dagen er det utelukkende kortlaging som står i fokus. Vi erfarer at flere og flere hiver seg med på våre onlinetreff og lager de flotteste papirprosjekter. Kanskje ikke så rart siden man alltid har sjanse til å finne fine premier, bli en av “Topp 3” og få prosjektet sitt publisert i The Paper Crafting. 

“ÅRETS FAVORITTBUTIKK PÅ NETT”
En annen kåring som går av stabelen hvert år er “Årets favorittbutikk på nett” hvor leserne kan stemme på sin favoritt blant nettbutikkene som fører utstyr til papirhobby. Vi har separate kåringer og kårer en favoritt i hvert av de tre skandinaviske landene. Hvilke butikker som blir stemt fram som favoritter avsløres alltid på World Cardmaking Day første lørdagen i oktober. 

JULEKALENDER
Dersom du har lyst til å være med og sponse The Paper Crafting er julekalenderen i desember en gyllen mulighet til det. Formen på julekalenderen har variert noe fra år til år, men vi er alltid på jakt etter sponsorer og kortlagere som kan bidra med julekort til kalenderen. Vi er også interesserte i tips om gaver man kan lage selv. Dersom du ønsker å være med som sponsor kan du ta kontakt på e-post: editor@thepapercrafting.com og dersom du har lyst å være med som en av våre julehjelpere og levere bilde av julekort og -gaver kan du melde deg inn i vår Facebookgruppe for bidragsytere og støttespillere: The Paper Crafting Community

ANNONSERING
I The Paper Crafting kan vi også tilby butikker, produsenter og andre med tilknyting til papirhobby rimelig annonsering. Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com dersom dette er av interesse for deg. 

NYE WEBSIDER
The Paper Crafting fikk nye websider i fjor. Disse arbeider vi stadig med å forbedre og tilrettelegge til det beste for våre lesere. Dersom du har tips til hva vi bør ha med på sidene, eller til nye artikler, kan du sende oss en e-post: editor@thepapercrafting.com

Tusen takk til alle våre trofaste lesere gjennom de siste fire årene – vi setter stor pris på dere!

Følg med utover dagen da vi viser fram et nydelig papirprosjekt som kan være til inspirasjon i forkant av både den norske morsdagen og Valentines Day i “Nordlyset” kl. 12. I dag avsløres det også hvem de ni semifinalistene i “Årets skandinaviske scrapper” er. De danske semifinalistene avsløres kl. 14, de norske kl. 16 og de svenske kl. 18 så det er ingen grunn til at dette ikke skal bli en spennende dag!

Foto: Tama 66, Pixnio
License: CC0 Public Domain

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More