THE PAPER CRAFTING SØKER ETTER FLERE SKRIBENTER

0 787

The Paper Crafting ønsker å få flere skribenter fra Danmark, Norge og Sverige med i redaksjonen. Å være skribent i The Paper Crafting kan sammenliknes med å være med i et designteam og skribentene skriver to artikler om papirhobby hver måned. Tema for artiklene er valgfri. 

The Paper Crafting har siden oppstarten i 2014 vokst til å bli et av de fremste nettmagasinene om papirhobby i Skandinavia. Våre skribenter er med på å spre kunnskap om, og interesse for, papirhobby. 

Forventninger:
Levere to artikler til fastsatte datoer hver måned.
Bli med i The Paper Craftings redaksjonsgruppe på Facebook.
Ta gode bilder av dine prosjekter.
Skrive godt dansk, norsk eller svensk (skribenten skriver artikler på sitt eget morsmål).

Det er også en fordel dersom du kan lage steg-for-steg-tutorials og/eller videoer som vi kan publisere på The Paper Craftings You Tube-kanal. 

The Paper Crafting har tidligere arrangert Cyber Crops i forbindelse med Scrapbooking Day i mai og World Cardmaking Day i oktober. Dersom du kan tenke deg å være med å arrangere disse er det fint om du oppgir det i din søknad. 

Som skribent vil du legge inn artikler i WordPress. Du trenger ikke å ha brukt WordPress tidligere da du vil få full opplæring i dette.

Send e-post til editor@thepapercrafting.com dersom du vil bli skribent eller har noen spørsmål. 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More