,

Tid for julekort

Julekort er ikke helt min greie, men jeg liker veldig godt å få julekort i posten. De siste årene har det blitt mindre og mindre av det – så nå i år skal jeg sende ut mange tidlig, så kanskje jeg får en del tilbake.  Her er et kort som er laget slik at det ikke blir for tungt eller kan bli skadet av å sendes med posten.


Type prosjekt: Julekort
Anledning: Jul
Teknikker brukt: Fargelegging, dies lag på lag
Hovedfarge: Brunt, rødt og grønt


Det er kommet så utrolig mange fine stempler og dies i år, og her har jeg brukt to av mine favoritter. Jeg er veldig glad i hunder så stemplet med dies fra Kort og Godt, måtte jeg bare ha. Mønsterarket som jeg har brukt, har en litt matt shabby trebakgrunn, så hunden er fargelagt med Chameleon fargeblyanter for å holde det litt matt. Disse blyantene blender veldig godt, og jeg som ikke er så godt til å fargelegge synes at jeg får det til. De har blitt en favoritt hos meg.

Kransen er en dies fra Papirdesign som er stanset ut i bazzil i to forskjellige farger grønn. Med diesen så følger det med en krans og en gren. Grenen har jeg også stanset ut flere ganger og klippet opp. Disse har jeg malt over med Martha Steward gold acryl maling. Så har jeg limt kransene oppå hverandre og satt grenene innimellom.  De røde bærene er laget av Nuevo drops. Disse trenger litt tid på å tørke så beregn god tid.

Kransen i to lage med gullgrener imellom og røde bær ble til en fin krans som bygger litt, men ikke for mye slik at den holder seg fin i en konvolutt på vei til mottakeren.

Innsiden er ganske enkel med god plass til å skrive.

Bladene her er fra en punch og her har jeg også laget bær. De bruker som sagt litt tid på å tørke, men jeg liker den litt matte fargen og den fine formen som de får.

Alle kanter er rufset og farget med Distress Ink – Ground espresso.

Det var alt for i dag. Håper du også fikk lyst til å starte – eller fortsette med julekortene. Tiden går fort fram mot jul og det er godt for alt som er gjort. Starter man tidlig så blir det heller ikke noe stress og mas – noe jeg er skikkelig dårlig på:)

Ha en flott og kreativ dag! 

 


Posted

Translate »