Tid for planlegging!

Kanskje 2022 endelig blir året da vi kan legge litt mer spennende planer enn det vi har kunnet gjøre de siste to årene? Om du planlegger reise, delta på kulturarrangementer eller andre aktiviteter er januar måned en fin tid til å starte med å sette opp en plan. 

Mange som holder på med papirhobby lager også egne plannere. Her kan man velge mellom forskjellige typer plannere – de kommer både med ferdige ukedager og måneder, med delvis utfylte sider og med blanke sider med eller uten dots. 

Bullet Journaling er en hobby som har vokst i popularitet de siste årene. Når man holder på med denne formen for planlegging starter man med blanke sider som man fyller ut selv med både måneder og ukedager. 

Flere av produsentene tilbyr plannere som er beregnet for nettopp Bullet Journaling og blant annet har Panduro laget et sett som heter “Dotted Planner A5” . Settet inneholder planner, pennal, stickers og sjablonger. Planneren du ser bilde av nedenfor er i en elegant grå farge, og den kan også fås i lys rosa. 

Heidi Swapp har laget “Color Fresh Memory Planner” som er et kit i friske farger bestående av blant annet en planner med spiralrygg, stickers, notepad og paper clips. Dette er et komplett sett som er spesielt praktisk for de som ikke har så mye utstyr til plannere fra tidligere. 

For de som allerede har en planner de er fornøyde med, men som kanskje trenger litt ekstra stæsj til å pynte opp med har Altenew laget “Planner Essentials Bundle” som består av blant annet stempler og washitape. I tillegg inneholder pakken 12 markers. 

Til sist – dersom du faktisk kommer deg på en reise i 2022 har Echo Park flotte “Travelers Notebooks” hvor man kan notere ned og samle minner fra reisen. 

Uansett hvilken planner du velger krysser vi fingrene for at den kan inneholde mange spennende planer for året som ligger foran oss. Lykke til med planleggingen!

Foto: DesignerMariene, Pixabay (Pixabay License)
Heidi Swapp

Panduro
Altenew
Echo Park
Publisert med tillatelse

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.