Håndlagde kort til dåpsbarnet

0 101

I dag har jeg to dåpskort å vise. De er laget i tradisjonelle “guttefarger” da det var ønsket. Lag  på lag med designpapir og kartong.

Håndlaget dåpskort

Forsiden av dette kortet består av lag på lag. Nydelig motiv hentet fra Pinterest. Design ark fra Maja Design, sølvskje som symbolikk, blomster, kors og metallhjørner. Skaftet på skjeen har fått et blått lite hjerte.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Dåp
Hovedfarge: Blå
Pynt/dekor: Blomster, metallpynt, dies, stempel og akrylpynt

Håndlaget dåpskort - Innside

Helt enkelt oppsett på innsiden. Jeg har stanset ut litt pynt og tekst i glitterkartong som jeg har brukt her. Designpapir fra Maja Design. Har også funnet frem et stempel som har ligget ubrukt lenge.

Håndlaget dåpskort

Dette kortet består også av lag på lag, men i en annen form. Samme bestiller på begge kortene, så fint å gjøre de litt ulike selv om jeg har brukt samme designer ark. Motivet hadde jeg liggende. Har også her pyntet med sølvskje, men denne har fått en sløyfe rundt seg. Blomster, kors og blader. Jeg har klippet ut en ballong fra ett annen Maja Design ark.

Håndlaget dåpskort - Innside

Dekorert med hjerter i glitter her, klippet ut ballonger og samme tekst som det forrige kortet.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More