Til den kuleste jenta

Jeg har det sånn at selv om jeg har holdt på med kortlaging i mange år, er de kortene jeg lager til familien som jeg sliter mest med å lage. Og da eldste dattera mi skulle ha bursdag måtte jeg tenke nytt.

  • Type projekt:  Kort
  • Anledning: Bursdag
  • Stilart: Clean and Simple
  • Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, misting.
  • Pynt/dekor: Twine, bølgepapp
  • Hovedfarger: Hvitt og brunt

Nå sitter du sikkert å tenker at hvorfor? og grunnen er rett og slett at jeg vil så gjerne at det kortet skal være den fineste jeg noen gang har laget, og at den skal være helt perfekt. Men hva er jo perfekt? Og hvilke er den fineste?

SE OGSÅ: KONFIRMASJONSSETT

Vel denne gangen da jeg satt foran pulten, tenkte jeg helst på hva hun likte og ikke på hvor perfekte det skulle være fra min synspunkt  og det resulterte i et kort som jeg ble super fornøyd med! Og ikke minst  jenta mi likte kortet, så da fikk jeg en ny erfaring på hobbyrommet som jeg må bruke oftere.


Posted

Translate »