Til han den seje – Maskulint kort

Man hører indimellem, at folk synes, at det er svært med såkaldte maskuline kort. Jeg glæder mig altid og for mig, kunne sådan et kort – måske uden overskægget – lige så godt være til en sej pige.


Type projekt: Kort
Anledning:
 Fødselsdag
Stilart:
Mixed Media
Teknikker brugt:
Heat embossing, stempling, Layering, udstansning
Pynt/dekor:
Halvperler, Brad
Hovedfarve:
Sort/Hvid
Udstyr som er brugt:
Heat gun, stansemaskine, stempelværktøj  


- Advertisement -

Men det her kort er så til en knægt, der fylder 33. Og jeg stor-hyggede mig med det

Jeg startede med at stanse 3 x gange ure ud – 1 i sølv og 2 i grå til at lime bagpå, fordi jeg gerne ville ha’, at det skulle stå frem og være solidt og give struktur. Efter sammenlimning blev uret heat embosset med en af mine yndlings embossing pulvere fra Stampendous, som hedder Aged Silver. Den er chunky og så lækker til at give det der dæmpede metaludtryk som gammelt sølv. 
Herefter klippede jeg et par stykker ud af noget design papir fra bla. Stamperia. Jeg embossede også ordet TIME på det ene stykke – og også kanten på et skilt, som jeg havde dobbelt-stemplet en tekst på med først hvid og så sort. 
Så blev de sidste ting stanset ud og baggrunden blev stemplet med lidt tandhjul – lidt smattet og nogen af dem som 2. aftryk for at gøre det svagere.

Der kom en brad på viserne og så blev delene samlet. Det lyder så let, simpelt og enkelt, men sandheden er, at det tager mig laaang tid, for jeg prøver frem og tilbage – helt fra start til slut  og som jeg skrev til en inde på Facebook, så er det, der tager aller længst tid i min kort process er “at vælge”! Men samlet blev det. 

Jeg valgte, at kortets base skal være sort og så med matchende skrivefelt indeni.
Kortet endte med at blive 15 x 20 cm.
En dejlig Danmarks Befrielsesdag til nogen af os og en hyggelig aften til alle – måske med lidt Mixed Media sjov.
Heidi

- Advertisement -

Translate »