TIL KONFIRMANTEN

0 1,946

Jeg har falt helt for Maja Design sine tøffe og røffe ark i serien Denim & Friends. Jeg syntes det er en fryd å lage prosjekter med disse arkene, og her har jeg har laget en stjerneeske til konfirmanten. Det er tid for vårens og sommerens konfirmasjoner. Og da passer det bra med en gaveeske hvor det er plass for penger/smykker/gavekort.

Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Maskulin
Teknikker brukt: Rustmaling, embossing, bretting
Pynt/dekor: Chipboard, sugerør, metallpynt, stempel
Hovedfarge: Blå
Medium som er brukt: Embossingpulver, rustmaling, metallicmaling
Utstyr som er brukt: Varmepistol

Stjerneesken har jeg brettet i bazzill, og med mønsterark på utsiden og innsiden blir den stødig og fin. På rammen som er på lokket har jeg brukt rustmaling. Veldig moro å se hvordan effektene endrer seg etter hvert som man påfører de ulike fargene. Uttrykket på esken blir litt tøffere når rammen er behandlet med rustmaling. Føler det fremdeles kan være litt vrient med guttekort, men det er bra. Det gir utvikling, og det er moro! Jeg har også klint på litt Acrylic paint, metallic på rammen og avsluttet med litt embossingpulver. Motivet er hentet fra Maja Design.

Rammen hviler på sugerørene som jeg har brukt som pynt. Teksten i bue over. Swirl claps som er festet til rammen. Mønsterarket er festet med 3D puter for å skape litt dybde. Jeg har også klippet noen biter av sugerøret som jeg bruker under på toppen og andre siden av rammen.

Når jeg først holdt på med rustmalingen dekorerte jeg en nøkkel og noen stjerner. De er brukt inni esken. Sammen med 3D stjerner i metall. Nøkkelen og rammen er chipboard mens stjernene er stanset ut i vanlig papir.

Høyden på lokket er 3cm og høyden på esken er 5cm. Jeg har valgt å ikke brukte noe pynt på veggene. Arkene er kule nok i seg selv. 

Jeg har laget en stjerne hvor man kan skrive en personlig hilsen på. Stjerne i bunnen av esken med mitt stempel på. Jeg har brukt små stjerner som pynt inni esken og på den store stjerna. Det gir en helhet i hele prosjektet. Noen av stjernene har fått ett lite strøk med turkis distress crackle maling.

Det er ikke veldig vanskelig å lage denne esken. Print ut en stjerne i ønsket størrelse. La lokket være 5mm større enn bunnen. Tilpass veggene hver enkelt stjernespiss, da passer lokk og bunn fint sammen.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More