TILBEHØR TIL PÅSKEBORDET

2 1,949

Med påsken i anmarsj, ble jeg inspirert til å lage litt nytt til bordet. Ikke bare påskeegg, men også en noen søte tags som passer perfekt til linserviettene mine. Jeg liker å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen under høytidene. Påskeeggene legger jeg først som pynt på bordet, så sendes de hjem med gjestene når kvelden er over. Årets versjon er dekket med rispapir og mange små rester av diverse ting og tang.

Type prosjekt: Tags og påskeegg
Stilart: Lag på lag
Anledning: Påske
Hovedfarge: natur/beige, gul
Pynt/dekor: Bånd, fjær, blomster, chipboard, metall, kokosfiber, strie
Medium som er brukt: Distress Ink og Heavy Gesso

Det ble en enkel tag laget av dobbelt lag med bølgepapp. Også her dukket jeg ned i restekassen min, og hentet opp noen små blonde biter og et lite stykke stri. Kaninene var noe jeg rasket med meg etter en saumfaring av hyllene hos Søstrene Grene. Søte og perfekte til dette prosjektet. For å lage litt dybde på de så farget jeg kantene med litt Distress Ink i fargen «gathered twigs». De små hvite trådene er kokosfiber.

Rispapir begynner å komme litt i vinden igjen. For et utvalg av farger og størrelser som produseres. Det har skjedd mye på den fronten siden sist rispapir var populært. Mitt valg ble et industrielt uttrykk. Tanken var å bruke opp en liten boks med metall rester, og da syns jeg det passet bra til temaet mitt. Bortsett fra rispapiret og fjærene, så ble egget til av rester. Fjærene havnet oppi kurven min under samme handletur som kaninene på tagsen. Den nydelige sjøgrønne kanten på fjære gjorde at jeg bare måtte ta de med. Jeg har jo litt fjær fra før, men ikke akkurat med i den fargen. Det ble en salig blanding av metall, blomster, stjerne chipboard, fjær og perler. Men noen ganger blir en salig blanding ikke så ille allikevel.

Håper mange fikk lyst til å lage et prosjekt med rispapir og litt rester.
Påskeklem Betina

2 kommentarer
  1. Anita skriver

    Så innmari nydelig bordkort! Og påskeegget er skikkelig inspirerende! 😍 Du er så kreativ og flink!

    1. Betina Olslund skriver

      Så utrolig koselig:) Tusen takk:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More