Tiny Art – Små kunstverk av gammelt stæsj

“Tiny art” er et utrykk brukt av flere utenlandske kunstnere. Det er bittesmå kunstverk omkring 5-10cm store. Her har jeg brukt mye gammelt stasj, funnet fram fra skuffer og skap. Som base er det brukt pappbiter som jeg fikk på salg på Hobbykunst en gang i tiden. Det er limt på leirefigurer, nøkkel, charms, skje, perler og blonder. Alt er spraymalt hvit og så er den morsomme jobben med å sette på farger startet.

Alle de små bildene er forskjellige. Det er funnet fram tekster fra Tim Holtz som passer til hvert bilde.


Type prosjekt: Mixed media tags
Stilart: klasj og klin
Teknikker: Spraying, tørrmaling og maling med svamp.
Pynt/dekor: Kartong tags, støpte figurer i leire (blant annet støpt i Prima former), gammel nøkkel, knapper, halvperler, metallskje, bloner, glidelås, bruskork, trehjerte, Tim Holtz treknapper med tall, små perler, halvperler, 13 arts sprayer (grønn og gul), hvit spraymaling og hvit maling.


 

With brave wings she flies

Ansiktet var en støpt figur jeg har fått for veldig mange år siden. Vingene er støpt i Prima form i leire. Ellers er det brukt knapper og perler.

Have an open heart

I bunnen er det lagt blonder og mikroperler. Så er det knyttet litt tynt tau rundt bakgrunnen. Det er lagt på et lite hjerte og en nøkkel, noen perler og en stjernecharms.

Great things take time

Her er det brukt to klokkeformer av tykk papp. Det er lagt på mikroperler, en kork, trehjerte og rundt tall fra Tim Holtz. Etter maling er det lagt små perler og bling inni klokken.

Use your wings

Englen satt opprinnelig fast på en klype. Denne ble fjernet og engelen ble brukt her. Det er brukt en gammel glidelås, pappformer, en støpt ramme og et lite hjerte. Perler er lagt inne i rammen.

Remember to play

Her er det brukt en gammel glidelås, blonder og perler i bunnen. Det er lagt tråd rundt bakgrunnen. Så er det brukt en liten skje på toppen.

Håper du også kan finne fram noe fra gamle skap og skuffer og få laget noe kreativt.


Posted

Translate »