TIPS: ATT GÖRA EGEN BAKGRUND

2 1,358

Ett roligt sätt att få användning av mina pyttesmå stämplar som ligger där hemma är att göra egna bakgrunder som jag sedan kan använda på mina kort. Till min hjälp har jag en stencil med cirklar, vald stämpel, stämpeldynor och ett akrylblock.

Jag tejpar fast helvitt cardstock på mitt underlag, lägger stencilen över och tejpar fast även den, så att den inte ska flytta sig när jag börjar stämpla mitt motiv.

EEM_Stencil5[1]Jag har stämplat ordet “HELLO” i rött, resten av alfabetet i oordning…

EEM_Stencil6[1]…så att det är just ordet “HELLO” man ser….

EEM_Stencil7[1]…när jag tar bort stencilen

EEM_Stencil8[1]Runt kortet har jag använt en av mina favoriter när det gäller dies: Stitched rectangles från Simon Says Stamp

EEM_Stencil2[1]Gjorde även en bakgrund med små hjärtan som jag sedan färglade med pennor från Spectrum Noir

EEM_Stencil3[1]Mini-hjärtan i pastellfärger

EEM_Stencil4[1]“HELLO” – Dies från Simon Says Stamp

EEM_Stencil1[1]Över den stämplade bakgrunden har jag fäst vellum för att göra den en aning matt

EEM_Paper_S.5[1]Ett skak-kort där jag stämplat “LOVE” över hela kortet

Plocka nu fram en stencil och era minsta stämplar och testa, det finns MASSOR av fantastiska möjligheter att göra fina och roliga bakgrunder.
Till exempel skulle man kunna göra ett ordfläta, där den som får kortet får leta fram roliga ord som passar in just på den personen.
Ha så roligt och lycka till.

 

close
2 kommentarer
  1. Lena_J skriver

    Er det en ting som er sikkert er det at bokstavstemplene mine skal nå oftere frem. Og jeg tror jeg har en slik sirkel template.. Ellers så får jeg bryte løftet mitt om og ikke kjøpe mer før jeg har brukt det jeg har.. For da får jeg jo brukt bokstavstemplene, og det må da være grunn god nok til og bryte løftet eller?

    1. Ellenor Emilsson skriver

      Tack för din roliga kommentar 🙂 Du har helt rätt, det är klart att man måste köpa en stencil om du inte har något, för att kunna använda de små stämplarna, och då får man bryta sitt lilla löfte 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »