Titteboks – et tidlig sommerprosjekt

Papirhobby og gjenbruk

6 1,198

Egentlig burde jeg lage noe vårlig siden det er den perioden vi nå går inn i, men jeg bare må vise frem disse friske sommerarkene. De ga meg en stor lengsel etter sol og strand. Jeg bare måtte kaste meg over et tidlig sommerprosjekt. Ja så ivrig ble jeg at det rett og slett ble en del av helgekurset mitt.

Type prosjekt: Titteboks
Anledning: Sommer
Stilart: Lag på lag/Layering
Teknikker bruk: Fuzzy Cutting, bretting
Pynt/dekor: Blomster, skjell, bånd, utklipp, chipboard
Hovedfarge: Rosa, turkis
Utstyr som er brukt: Saks og limpistol

Basen er en titteboks montert opp bak på en klokkeskive. Selve boksen er laget av Bazzill og kledd med de nyeste arkene fra Prima i serien Surfboard.  Boksen er kuttet i en del, preget og brettet. Målene er  27 x 27 centimeter, preg så alle sidene først på 1,5 og så på 3 centimeter. Jeg lager den med dobbelt kant for bedre stabilitet. Vil du se hva jeg klipper bort så kan du se på bildet av lokket til stor eksplosjons boks. Det er ikke samme målene, men samme fremgangsmåten for bretting med dobbelt kant.  Neste steg er å kle titteboksen med papir. Jeg går ned 0,3 centimeter på målene i forhold til selve boksen. Boksen og klokkeskiven har jeg limt til hverandre med limpistol. Klokkeskiven er et tidligere produkt fra Melissa Frances. Den er like stor som klokkeskiven på et veggur. Tenker det er mange fine å få kjøpt til en grei pris på lokale loppemarkeder ut over våren. Jeg skal definitivt ut på jakt.

Papirhobby og gjenbruk - titteboks

De små skjellene jeg har puttet innimellom, har jeg funnet på tur. Jeg er ofte ute og plukker litt forskjellige.  Eter noen dager med litt hardt vær, kan man finne mye fint i fjæra.  De passet perfekt inn med de lyse, lette farger og ikke minst temaet. Til denne serien er det produsert noen ark som egner seg godt til litt Fuzzy Cutting. Det er lett å få et øyeblikks dilla når du setter deg ned med det. Det fikk jeg, så nå har jeg en boks med ferdig utklippet stående og vente på flere prosjekt. Kjekt å ha.

Papirhobby og gjenbruk - titteboks

For å skape luft i prosjektet, så bruker jeg en del papp. Et eksempel på dette er sjalusivinduet. Det er bygget opp på fire lag papp. Det er viktig for meg at de store punktene i prosjektet forblir fokuspunkt, selv om det blir innhyllet av mange små detaljer. På et prosjekt som dette så er detaljer helt avgjørende for mitt helhetsinntrykk. Jeg lover å prøve å ro meg litt tilbake i kalenderen og levere noe vårlig neste gang.

Papirhobby og gjenbruk - titteboks

Jeg håper du fikk lyst til å prøve deg på et lignende prosjekt.
Klem Betina 🙂

 

6 kommentarer
 1. Mariann Jakobsen skriver

  Kjempe lekkert 😍

  1. Betina Olslund skriver

   Så koselig:) Tusen takk Mariann:)

 2. Anita skriver

  Så innmari lekkert! Du er jo bare helt fantastisk til å sette sammen små og store detaljer til nydelige kreasjoner.

  1. Betina Olslund skriver

   Tusen takk Anita:) Jeg liker å jobbe mye med detaljer:) Gøy når det blir lagt merke til:) klem

 3. dorte sørensen skriver

  super flot, mange skønne lag giver et fint udtryk

  1. Betina Olslund skriver

   Tusen takk for koselig kommentar Dorte.) Så snilt:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More