TOILETPAPIR RULLE DIE CUTS – DIY

0 1,067

Jeg går meget ind for at bruge hvad man har af materialer liggende, det er godt for miljøet og det spare en nogle kroner i ny og næ.
Efterhånden har jeg samlet jeg ved ikke hvor mange tomme toiletpapir ruller som jeg ingen idé om havde hvad jeg ville bruge til. Det ved jeg nu.

Type projekt: DIY
Stilart: kan bruges af alle stilarter
Teknikker brugt: die cutting
Hovedfarve: brun
Medium: vand
Redskaber: toiletpapir ruller, sprayflaske, sizzix die cutting machine
Nu har jeg været i gang meget længe med at rydde op og ud på mit kontor, og i den anledning faldt jeg over jeg ved ikke hvor mange toiletpapir ruller, så besluttede at finde et formål med dem andet end skraldespanden, og det er der kommet denne DIY ud af.
Her nedenfor kan du se hvor rent selv thinlits dies skære igennem. Sommerfuglene har vores datter på 2,5 år kørt igennem min sizzix big shot så det ikke engang fordi det hårdt, men det ved I jo. De er begge skåret helt igennem, men det lykkedes os at få dem af pladen uden stykkerne faldt ud, så tænker man måske kan lave et eller andet fedt med det.
Du skal bruge toiletruller, vand, mellemlægspapir (papir man kommer ovenpå sine madder i madkassen) og noget tungt til at presse dine toiletruller flade med mens de tørre.
Klip dine toiletruller op, spray dem generøst med vand på begge sider, og læg dem ovenpå hinanden med et stykke mellemlægspapir imellem, og sæt dem i pres. Jeg brugte min hjemmelavede bogpres, men tunge bøger kan også sagtens bruges. Så det bare at vente på de tørre.
Ovenstående er ikke en nødvendighed for at kunne bruge papiret, men det gør dem helt flade og (synes jeg) nemmere at arbejde med.

Så er det bare at die cutte derudad.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More