Scrappeintervjuet: Tone fra Norge

Tone fra Norge har alltid hatt papir som hobby og startet med scrapping allerede i 2004. Tone er en allsidig scrapper som lager både layouts og kort samtidig som hun holder på med Project Life og Art Journaling. Tone er også allsidig når det kommer til fargebruk og bruker like gjerne duse pastellfarger som farger som er mer klare og spreke. Vi er glade for å kunne presentere Tone for dere i dag.

Tone K. Jensen

Hva er ditt navn?  Tone K. Jensen.

Hvor bor du?  Strømmen, Akershus.

Har du blogg/webside?  Tones scrapperom

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET – MONA FRA NORGE

Hva slags papirhobby holder du på med? LO, kort, PL og pittelitt AJ

Når begynte du med papirhobby? Jeg har alltid hatt papir som hobby, men begynte med scrapping i den form jeg gjør i dag i 2004.

Hvorfor begynte du med papirhobby? Fra jeg var liten har jeg alltid vært veldig glad i papir og limt bilder inn i album. Farger og mønster på papir har alltid fasinert meg. Så når jeg oppdaget scrapbooking var det gjort. Jeg scrapper fordi jeg rett og slett koser meg med det og liker å være kreativ.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Papirposekort lilla/lavendel – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/09/card-in-bag-purplelavender.html

Jeg liker og kline og klæsje litt…..ikke alt for mye, men noe. Her har jeg gjort akkurat det, og  brukt samme fargene på pynt og blomster.

posekort i lilla-syrin

LO uten navn – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/08/lo-uten-navn.html

Dette bildet tenkte jeg med en gang at jeg hadde lyst til å lage en LO hvor jeg forsøker å få bildet til å gli inn sammen med bakgrunnen. Jeg hadde flaks og hadde farger som passet til bildet og forsøkte å få alt i harmoni. Morsomt.

LO uten navn

LO – Tired – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2015/06/tired.html

Dette er vel LO`en som mest representerer min stil…..litt klin og klæsj, stencil  og stempelbruk.

Tired

Project Life –  Go Cart side 2 – http://tonesscrapperom.blogspot.no/2014/07/go-cart-project-life.html

Dette er egentlig den form for PL jeg liker best å drive med….når jeg lager alle kortene mine selv. Jeg har kjøpt inn masse PL kort, men er ikke noe flink til å bruke dem. Liker å bruke rester og lage bakgrunner på kortene selv.

PL-gocart-stor2

Holder du på med papirhobbyen ofte? Om jeg ikke direkte scrapper så er jeg daglig på forum eller i bloggverden og finner inspirasjon. Så i en eller annen form scrappes det hver eneste dag.

Hvordan er din scrappeplass? Jeg har to rom jeg kan bruke som scrapperom, men da ville mannen min aldri sett meg. Så jeg får lov til å sitte i spisestua å scrappe. Det er derfor veldig lett å sette seg ned når som helst. Men jeg har ett rom til alt scrappestæsjet. Har en trillevogn stående i stua ellers blir det litt flying frem og tilbake på scrapperommet for å finne ting og tang.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av? Oi, det er ikke lett. Det er så mange som inspirerer meg både i Skandinavia og ellers. Jeg følger vel nesten 1000 blogger….rødme.

Ingen nevnt ingen glemt, men du ser dem alle i bloggen min.

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?  Jeg er vel en av de få som scrapper kronologisk. Siden vi liker å reise så blir det mange bilder. Og jeg er nå på sommeren 2007. Regner med å være ajour en gang i 2036, hehe.

Foto: Tone K. Jensen
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »