Trender og nyheter våren 2020

Creativation 2020 i Phoenix, Arizona, er i full gang. Messa startet på fredag 17. januar og varer til mandag 20. januar. Videoene fra messa er stort sett publisert på lørdagen. Dette er en scrappe- og hobbymesse for leverandører, hvor mange av nyhetene for 2020 blir lansert.

Hvert år er det interessant å følge messen for å se hva slags nyheter leverandørene har å tilby. Det er beregnet å være i overkant av 500 utstillere/leverandører og 20 000 – 50 000 besøkende. Dette er en lukket messe. Den er beregnet for butikker som skal kjøpe inn varer som de skal selge.  Men det er veldig morsomt for oss å følge messen her hjemme. Her er det valgt ut noen av nyhetene fra noen produsenter som flere her hjemme generelt er opptatt av.

Foto: Karianne Teig

Det er alltid utstilt noen montere med noen av nyhetene før du kommer inn på messa. Her har leverandørene muligheter til å vise fram noen av de produktene de vil fokusere på. Det virker som om ulike malinger i metall og glittereffekter, foil og blomster er noe av det som går igjen i år. I år er det i tillegg andre hobbyer med på messa som quilting og garn. Det ser ut som om dette er trenden på messer. Videoen under tar deg med i den første delen av messa med monterne.

 

We R Memory Keepers

På messa i år vises en Mold Presse. Denne kan du lage plastformer av det meste av hverdagsobjekter du har hjemme. Av disse formene kan du for eksempel lage støpeformer, shakerformer, såpeformer eller sjokoladeformer. Dette er nok ikke en billig investering, og trolig ikke en maskin som de fleste hobbyfolk her hjemme vil investere i, men morsom er den.

 

Ranger

 

Foto: Karianne Teig

Ranger har lansert en rekke nye produkter, fra nye farger i Perfect Pearl og Pearl powder,  Petina farger, nye Stickles malinger med glitter og paljetter, Archival ink farger, stensiler og stempler. Noen av de nye produktene, samt en demo av hvordan du kan bruke dem, finner du i videoen under.

I videoen under tar Karen Tamir deg med rundt Ranger sin stand og viser deg noen av nyhetene.

Ryan Reaveley er kjent for mye farger, stensiler og Art Journal. Her er det også kommet mange morsomme nyheter som hun viser i videoen under.

 

Tim Holtz

 

Foto: Karianne Teig

Tim Holtz (for sizzix), slipper en rekke nye dies. Videoen under er en fantastisk video for deg som bare elsker dies. En av disse er Theodore, en herlig bjørnedies. En annen er en pakke med herlige kaniner. Det kommer også nye pakker med ulike Thinlites i nesten alle tenkelige former og figurer. Jeg likte godt boksediesen og skrivemaskindiesen. Det kommer også noen fantastiske nye 3D embossingfoldere. For dere som ikke har prøvd disse før, så anbefales disse på det varmeste. De gir en embossing ut av en annen dimensjon.

Tim Holtz viser også nye alkohol ink farger. Alkohol ink har vært forbudt å selge i Norge en stund, men ser ut til å være tilbake i butikkene nå.

Tim Holtz slipper også nye Stampers Anonymous stempler og stensiler. I videoen under viser han noen av nyhetene og eksempler på hvordan de er brukt på en masse fantastisk fine kort. Her er det masse ideer å ta med seg.

 

Sizzix

Sizzix kommer med mye nye dies. På messa er det også mye Makes and Takes for deltagerne. Dette er småkurs som holdes på standen. Noen ganger kan man bare komme innom, mens andre ganger må man melde seg på. Her vises litt av en slik Make and take.

 

Stamperia

Stamperia har nydelige arkkolleksjoner og her viser de noen av sine nye kolleksjoner. Kolleksjonene er i lyse, duse toner, i både søte og tøffe mønstre. Dette er farger og mønstre som vi i Skandinavia ofte setter pris på. De er vel verd å prøve ut. I tillegg viser også Stamperia noen av sine nye Mixed media produkter, med paster, malinger og glitter. Disse er i fine farger og vel verd å prøve ut.

 

Graphic 45

Graphic 45 viser noen nye kolleksjoner på messa. Her er standen pyntet med fantastiske 3D prosjekter som de pleier. Min favoritt kolleksjon her er nok Ocean Blue kolleksjonen i fantastiske blåfarger.

 

Prima

 

Foto: Karianne Teig

Foto: Karianne Teig

Prima kommer med nye ark i beste Primastil med blomster og folieeffekter. Surfboardkolleksjonen her er en kolleksjon som frister meg. Tuber med vannfarger og nye støpeformer hører også med til nyhetene. Her vises også mange av de fantastiske prosjektene fra designteamet.

Bildet er fra Creativation i 2016.

 

Ønsker dere en god uke.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.