,

Triple Pop-Up Cube Card

Et kort i oransje og blå detaljer, jeg har igjen brettet ett triple pop-up cube card. Jeg koser meg mest når jeg kan brette kort samt prøve meg frem med mål variasjoner. En enkel beskrivelse til hvordan du bretter dette kortet finner du nederst i innlegget.

Når kortet er brettet sammen slik er det 15x15cm. Jeg har kun brukt flat pynt her for at kortet ikke skal sprike når jeg legger det sammen. Magebeltet er tilpasset kortet til slutt. Festet en tekst over skjøten slik at den ble kamuflert. Jeg har laget en smal brettekant på noen mm på hver side på magebeltet. Da blir det ikke for stramt, men heller ikke slik at det sklir av kortet.

Kortet brettet ut og satt opp. Basen er brettet i bazzill. Jeg har dekorert med kraftkartong og mønsterark på alle flatene. Jeg har også her brukt opp papirrester. Jeg har som nevnt tidligere brukt opp veldig mye papirrester i det siste, men nå er det tomt. Ved å kombinere litt gjerrighet og kreativitet har det blitt mange kort, det var et mål for meg å se hvor mye jeg kunne få ut av det jeg hadde liggende. Det ble overraskende mange kort.

På toppen av kubene har jeg brukt skyer og stjerner i tre. Foran på kubene har jeg brukt stickers med tekst og blå glitrende enamels.

På bunnen inni kubene har jeg stemplet og festet tekster.

Innsiden av den store kuben er kun kledd med kraftkartong og mønsterark.

På baksiden har jeg pyntet med stjerner og sky av tre, akryl stjerner og tekst på ene siden. Plass for sin egen personlige hilsen på andre siden.

Lagt sammen før magebeltet er satt på. Dette kortet er veldig enkelt å lage, kanskje du fikk lyst til å prøve selv? Link til beskrivelse finner du her: Tutorial

God Pinsehelg.

Translate »