TRIPPELT BOKKORT

0 897

I disse bryllups tider, måtte det nesten bli temaet for mitt neste prosjekt. Jeg har laget et stort kort med tre sider og ekstra tykke rygger, for å få plass til lommer og pynt. Det at det ble brukt mye pynt er kanskje ikke noe nytt fra min side, jeg liker å være litt raus. Fargeskalaen for pynten har jeg lagt i den sarte enden, for å ikke overdøve de duse fargene i arkene fra Reprint.

Type prosjekt: Kort
Stilart: Lag på lag
Anledning: Bryllup
Hovedfarge: Grått/rosa
Pynt/dekor: Bånd, blomster, tekster, metallpynt, osteklut, bølgepapp, tekster, motivbilder
Medium som er brukt: Distress Ink
Utstyr som er brukt: Kort & Godt tekst dies, Heartfelt kant dies, Studiolight dies til skrivefelt

Selve kortet er laget av tre base deler. Alle tre er 21 cm høye. To av de 20,5 cm bred, den siste er 16,5 cm bred (det blir selve bredden på kortet). De to som er 20,5 cm bredde, preges på den ene siden (langs hele høyden) først på 1 cm, så på 4 cm på brettet ditt. (Da har du laget 1 cm preging til å lime overlappen når du monterer, og 3 cm til rygg).

Her ser dere først innvendige side. Lommen har jeg laget med et sett  kantdies fra Heartfelt. Baksiden av selve tagen er ensfarget og tiltenkt et bilde.

Jeg er litt glad i store skrivefeltet. Dette har jeg laget med en kortdies fra Studiolight. Det kan  god være du har flere dies liggende som du ikke har tenkt på egentlig er perfekte til skrivefelt. Når jeg begynte å bruke mine nye dies fra Studiolight , så oppdaget jeg nettopp det.

Nok en innside. Jeg tok utgangspunkt i kakebildet og hentet opp detaljer fra forsiden.

Nok en side med lomme og tags. Den kan også være fin til en liten ekstra gave til brudeparet. For eksempel et sett med gode ansiktsmasker til han og henne, noe som er svært populært om dagen.

Da var vi fremme ved siste side. Jeg falt så for dette bildet og bare måtte ta det med. Det eneste som mangler her, er mitt personlige stempel nederst på siden.

Håper dere ble inspirert til å lage et stort trippelkort:)
Klem Betina

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More