UDENFOR KOMFORT ZONEN

0 1,118

Det kan både være sjovt og samtidig udfordrende, at have medlemsskab på forskellige Kort kit’s. Da man nogle gange får et par ting med, som man er slet ikke vant til at bruge, og derfor skal man lige gå i tænkeboks. Og det er der udfordringen kommer…

Type prosjekt: Kort
Anledning: Valentineskort
Stilart: Clean and Simple
Hovedfarge: Hvitt

Hver måned får jeg Simon Says Stamp Card Kit, som er fyldt med mange spændende sager, og som altid er inkluderet med et nyt stempel sæt. Her i november må jeg indrømme, at jeg var nød til at gå i tænkeboks, til at finde ud af hvordan jeg kunne bruge denne kit. Fordi at 6×6 papiret i denne kit, ligner ikke det papir jeg plejer at bruge, og så var der en hel pose af alle mulige slags “chipboards”.

Så her vil jeg vise jer, hvordan jeg fik sæt mit kort sammen, med både brug af papir, chipboards og en lille smule stempling.

De produkter jeg har brugt følger med i denne kit. Udover det, har jeg brugt enamel dots fra Studio Calico og Gold Shimmer Mist fra Imagine Crafts.

DSC_0108

Sådan ser det færdige kort ud. Og det tog ingen tid at lave.

Jeg har lavet et video, til at vise hvor nemt det var.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More