UFO – hvor mange har du?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje, for en ting som er sikkert er at det er ikke er et uidentifisert flygende objekt. Selv om mange skulle sikkert ønske de hadde vinger og kunne fly ut av både syn – og tankevirksomhet. I vår verden står det for UFerdige Objekter. Og de fleste av oss er vel kjent med fenomenet. Så….hvor mange ufoèr har du liggende hjemme?


Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Teknikker brukt: Bretting
Hovedfarge: Grått


UFO er et veldig spennende fenomen, og jeg er iallefall veldig nysgjerrig på hva som gjør at de hoper seg opp i haugevis, og ofte krever de en liten del av oss som hele tiden har dårlig samvittighet over at de blir liggende der.

Finnes det noen der ute som IKKE har UFOèr liggende?
Det er en hemmelighet jeg skulle gjort mye for og få innsyn i altså.. 

Jeg personlig har ofte ganske mange UFOèr liggendes. Jeg prøver og gjemme de så godt jeg kan, men ofte kommer de til syne når jeg trenger noe i de skuffene jeg har prøvd og gjemme de i. Så tar jeg de da frem, og prøver og tenke at hmm, nei nå skal jeg da gjøre det ferdig. MEn så gjør jeg ikke det, for hodet er jo allerede fylt med ideer til det nye prosjetet jeg driver med, og innen jeg er ferdig med det, så er det ofte kvelden, og jeg pakker bort alt, og igjen skyver jeg da ufoèn min vekk.
Men hvordan blir de til UFOèr? Jeg vil veldig gjerne høre din historie under her!
Mine blir ofte til UFO fordi jeg fargelegger. Så jeg sitter og fargelegger, og må legge ting til side mens de tørker. Jeg har ofte ikke tålmodighet til og vente, så da begynner jeg på et nytt prosjekt. På mitt verste kan jeg til og med begynne på et tredje prosjekt, fordi jeg fant ikke riktig tilbehør til kortet, og mens jeg lette fant jeg kanskje noe annet jeg bare måååååååå bruke, men som ikke passer verken til prosjekt en eller to den kvelden..  Men den UFOèn jeg har hatt lengst er dette kortet her:

 

Dette er en type kort jeg aldri hadde sett før, og jeg var så heldig og få lov og kopiere det. Det er så lenge siden at jeg husker ikke engang hvem jeg fikk kopiere det av. Jeg hadde egentlig ikke med meg utstyr til og lage kort denne dagen, men heldigvis har vi treff i en butikk så da handlet jeg litt ark, og satte igang. Jeg forelsket meg så fælt i både utførelsen av kortet, og arkene som var fra Maja Design at jeg har ikke kjangs til og pynte det. Dette er nå to år siden, og jeg klarer faktisk ikke enda og gjøre noe med dette kortet, jeg synes det er så fantastisk vakkert at jeg har ikke lyst til og “ødelegge” det. For det er faktisk det jeg føler at jeg ville gjort. Men det er jo en tydelig UFO. Så hvorfor skal det være så vanskelig da?

Så del din erfaring om UFO under her, er vi like gale alle mann?
Er det noen som har funnet en løsning og vil dele?
Eller er de like mystiske som de opprinnelige UFO, at de rett og slett havner i skuffen om natten, kun for og gjøre oss gale.

Som alltid håper jeg du koser deg med hobbyen din, og kanskje er du nå inspirert til og gjøre ferdig en UFO.

Translate »