UT I VERDEN: ANNIE FRA CANADA

0 1,568

Layoutene til Annie Samson er detaljrike, spennende og vakre. Annie legger vekt på at layoutene hun lager skal ha hvert sitt unike uttrykk og beskriver sin egen stil som “Shabby-grunge”. Vi er glade for å kunne presentere Annie i The Paper Crafting i dag.

Annie
Hva er ditt navn?

Mitt navn er Annie Samson.

Hvor bor du?
Jeg bor i den franske delen av Quebec i Canada. Jeg bor sammen med min kjæreste som jeg har vært sammen med i 13 år nå og jeg har en nydelig datter på 18 år som er min muse for omtrent alle mine layouts.

Har du blogg/webside?
Her er linker til websider hvor du kan se mine prosjekter:
Min blogg: Le monde selon Peper
Min Instagram: anniesamsonpeper
Min Pinterest: Annie Samson
Min Facebookside: Annie Samson-Peper

Hva slags papirprosjekter lager du?
Mine favorittprosjekter er Mixed Media-layouts. Dersom jeg skulle beskrive min stil ville jeg trolig måtte kalle det “Shabby-grunge”…

Kan du beskrive prosjektene som presenteres i denne artikkelen?
Disse layoutene er seks av mine favorittprosjekter. Som dere kan se liker jeg å prøve ut og eksperimentere med nye ting og prosesser. Alle mine layouts inkluderer medium, mange lag og teksturer. Blomster er trolig min favoritt når det gjelder pynting av prosjektene. Hvert nytt prosjekt er en utfordring fordi jeg ønsker at alle skal ha hvert sitt unike uttrykk.

SCRAPBOOK ANNIE 1268

IMG_0604IMG_0600IMG_0596

SCRAPBOOK ANNIE 1254
Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Det blir for det meste i helgene, og dersom jeg har mulighet til det blir det hver helg! Jeg deler scrapperommet mitt med min mann så det er et koselig rom hvor vi kan ha kvalitetstid sammen!
scrapb25
Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er så mange talentfulle papirkunstnere at det er vanskelig å velge kun en! Men her er navnene til noen svært talentfulle damer som inspirerer meg: Stacy Young, Elena Murgun, Sanderijn de Bruin-Mittendorff, Lisa Griffith og Anastasi Kuzetsova.
 
For to år siden startet jeg en inspirasjonsblogg/Facebookside sammen med to venner av meg. Denne heter Les scrap-missions de la brigade. Formålet med denne siden er å inspirere andre ved å vise flere tolkninger av samme utfordring.

Pinterest : Les Scrap-missions de la brigade

Andre ting du ønsker å nevne i presentasjonen (Design Teams du er med i osv.)?
Jeg er medlem av Design Teamet til en lokal forhandler som heter Scrap Fimo & cie. Eieren er en svært talentfull kunstner som designer badges og Fimo-ornamenter i tillegg til mitt favorittprodukt: Håndlagde ornamenter av beauty tissues.

For noen få måneder siden startet jeg også med å designe layouts for butikken Tresors de luxe. De spesialiserer seg på håndlagde blomster, nydelige blonder og søte charms.

 
Foto: Annie Samson
Publisert med tillatelse
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More