UT I VERDEN: CATHERINE FRA ENGLAND

0 1,295

Catherine McQuade fra England liker å lage kort til familie, venner og til veldedighetsorganisasjoner. Inspirasjon til kortlagingen finner Catherine på Pinterest, Facebook-grupper og hos to ganske så kjente skandinaviske papirkunstnere. Catherine er glad i enkle og rene kort, men liker også feminine kort – gjerne pyntet med blomster. Vi er glade for å ha Catherine med oss i The Paper Crafting i dag.

CATH 002Hva er ditt navn?
Mitt navn er Catherine McQuade

Hvor bor du?
Jeg bor i Doncaster, South Yorkshire, England

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg liker å lage kort til min familie og til venner, og noen ganger gir jeg kort til veldedighetsorganisasjoner som selger de videre.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg liker å holde på med hobbyen to til tre ganger i uka eller når jeg føler meg inspirert til det.

Hvordan er ditt hobbyrom?
Jeg bruker et ekstra soverom som hobbyrom, det er der jeg kan slappe av. Jeg synes kortlaging er god terapi.

craft room 001 craft room 002

Hvor finner du inspirasjon?
Jeg finner inspirasjon fra hobbysider på Pinterest og på Facebook-grupper.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere?
Mine favoritter blant de skandinaviske papirkunstnerne er Birgit Edholm og Lisa Rasmussen. Jeg elsker det rene og enkle i Birgits arbeider og de nydelige feminine kortene til Lisa. Det er gjerne disse to aspektene jeg forsøker å implementere i mine egne arbeider.

De fire kortene jeg viser fram her i dag er eksempler på dette – rene og enkle, og feminine og blomstrende.

Blått og hvitt. Her har jeg brukt Prim Poppy die og Tim Holtz corner dies.
Lag-på-lag med papir fra Graphic 45 papers og en matchende sløyfe.
Lag-på-lag – her har jeg brukt en Sizzix flourish die og lilla og hvite blomster.
Kort med Tonic “Just for You” die og speilkartong som base.

Foto: Cathrine McQuade
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More