Scrappeintervjuet: Clarie fra England

Det er nok ingen som lar seg forbause av at Claire vant Card Designer of the year arrangert av Simply Cards & Papercraft i 2015. Claires kort er delikate, vakre, romantiske og ofte svært detaljrike. Claire er spesielt glad i å lage kort til jentebabyer – da får hun slått seg løs med pynt og dekorasjoner.

Claire_RB.MS.RGB

Hva er ditt navn? 
Claire Rhodes-Brandon.

Hvor bor du?
London, England.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: LIZ FRA ENGLAND

Har du egen blogg/webside?
Ja, Ribbons, Pearls & Paper Swirls

Hva slags papirprosjekter lager du?
Mest kort men også noen 3D-prosjekter.

1copy
Dette er et kort jeg lagde for å ønske min grandniese velkommen til verden. Jeg elsker å lage kort til babyjenter, man kan bruke så mange nydelige dekorasjoner – de er alltid artige å lage.
Dette kortet var mitt første Design Team-prosjekt for Love to Craft & Create. Så nart jeg så det vakre papiret visste jeg at jeg hadde lyst å lage det som et lappeteppe/quilting, det er også en fin måte å bruke opp de små restene vi ikke klarer å kaste…
Et annet babyjente-kort, trenger jeg å si mer. Blonder, blomster og litt rosa!
Jeg lagde dette kortet til min mann på Valentines Day. Jeg elsker dette stemplet og die-settet fra Heartfelt Creations.
Dette er kortet jeg lagde til morsdagen. Der jeg kommer fra, nordøst England, sier vi “mam”, men det ser til at “mum” er det som alltid brukes i butikkene så da får man lage teksten selv!
Dette kortet lagde jeg bare fordi jeg hadde lyst til det, det er alltid den beste måten å lage kort på 🙂
Dette kortet lagde jeg ved å bruke Sue Wilson-dies, jeg fargela alle blomster og blader med Distress Ink.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen hver dag så fremt jeg er hjemme.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Jeg er ikke så heldig at jeg har et eget hobbyrom så jeg holder på med hobbyen i en del av spisestuen.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Ikke som jeg kjenner til! Jeg er ikke så kjent med skandinavisk papirhobby, men jeg søkte på nettet og det ser ut til at det lages noen flotte papirprosjekter der.

Hvem (og hva) inspirerer deg?
Alt rundt meg inspirerer meg – natur, blomster og selvfølgelig andres papirprosjekter.

Andre ting du ønsker å nevne (Design Team du er med på osv.)?
Jeg vant Card Designer of the year 2015 (annonsert den 31. desember 2015 – An exciting new-year ahead) i en konkurranse arrangert av Simply Cards & Papercraft Magazine, en del av premien var en plass på deres Design Team. Jeg er også med i Designteamet til Love to Craft & Create og Tonic Studios.

Translate »