UT I VERDEN: DEBBIE FRA ENGLAND

0 1,336

Mange kjenner til Debbies vakre prosjekter fra nettet. Debbie har laget utstillingsprosjekter som er vist på Create and Craft, hun har vært designer for det engelske magasinet Craft Stamper og i dag er hun blant annet med i Magnolias Design Team. Vi er glade for å kunne presentere Debbie og hennes nydelige prosjekter for dere i The Paper Crafting denne lørdagen. 


Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Mitt navn er Debbie Dolphin og jeg bor i Yorkshire i England. Jeg er så heldig at jeg bor svært nært the Yorkshire Dales. Der liker jeg å tilbringe tid når jeg er utendørs sammen med mine to spaniels. Jeg er gift og har to barn. Min sønn har nettopp fylt 21 og min datter er 18. 

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har holdt på med ulike hobbyer hele mitt liv. Jeg kommer fra en svært kreativ familie og har alltid elsket å lage ting. For femten år siden kom jeg over en liten hobbybutikk i Skipton, noen få kilometer fra der jeg bor, der fant jeg gummistempler og ble snart hektet på alle de ulike teknikkene. Innen få uker startet jeg å jobbe i hobbybutikken og lagde mange utstillingsprosjekter for deres TV-program på Create & Craft. Etter det ble jeg spurt om å være designer for et engelsk magasin som heter “Craft Stamper”. 
Etter noen få år startet jeg med blogging, noe som da var blitt mer og mer populært, og jeg deltok i utfordringer. Da kom jeg over Magnolia, en svensk stempelprodusent, og jeg har vært medlem av deres Design Team de siste syv årene. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg liker hele aspektet med å lage et prosjekt, ta bilder av det, redigere bilder og vise det fram på sosiale media. Jeg har vært så heldig at jeg har fått reise til Sverige et par ganger og jeg har møtt noen fantastiske mennesker på grunn av hobbyen. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg vil påstå at jeg har en skandinavisk stil på det jeg gjør, selvom den har endret seg mye i løpet av årene. Da jeg startet med papirhobby hadde jeg en mer “Mixed Media”-stil hvor jeg elsket å eksperimentere med blekk, paste og søle meg til. Jeg beundrer distressede prosjekter, Shabby Chic-stilen og selvfølgelig mye hvitt. Her er noen av prosjektene jeg har laget de siste årene: 

Hva inspirerer deg?
Jeg blir veldig inspirert av vakre designpapir og jeg er spesielt glad i skandinaviske produsenter. De inspirerer meg til å lage flotte prosjekter. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
En av mine favorittprodukter er min kuttemaskin. Den kan jeg ikke leve uten og jeg har hatt en del kuttemaskiner opp gjennom årene. Et annet favorittprodukt er Distress reinkers. Jeg liker å lage egne blomster som jeg bruker på mine prosjekt. 

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Min blogg: Debbie Dolphin

Foto: Debbie Dolphin
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More