Scrappeintervjuet: Fabiola fra Italia

Det er en stund siden vi presenterte internasjonale papirkunstnere i TPC. Derfor er det ekstra gledelig å kunne å presentere Fabiola fra Italia denne lørdagen. Fabiola er designer for Crafter’s Companion UK og Spectrum Noir, og i april var hun gjestedesigner for Simon Says Stamp. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Mitt navn er Fabiola Giardinaro og jeg bor på en øy i Sør-Italia. Jeg er gift med en fantastisk mann og har to nydelige barn. Jeg elsker sjøen og musikk. Jeg har studert geologi og geofysikk, men har alltid vært kreativ. 

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg startet i 2014 da jeg var gravid med mitt andre barn og jeg ønsket å lage en fødselsgave. Ved å søke på internett fant jeg denne fantastiske verdenen. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg er en kortlager som elsker å fargelegge stemplede motiver som dyr og små babyer, men jeg elsker også å lage noe basert på min egen stil for personlige anledninger. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Hver dag – det føles som om jeg ikke kan leve uten det. Fordi jeg lager prosjekter for ulike produsenter har jeg alltid prosjekter som skal leveres. Jeg holder også scrapbooking-kurs og derfor er helgene dedikert til dette. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil, og mitt kunstnernavn, er Shabby Chic. På sosiale media er jeg kjent som “Shabby Lab”. For noen år siden startet jeg med å lage ting, som jeg fremdeles gjør innenfor kakedesign, med utgangspunkt i denne stilen. Da jeg startet med scrapbooking ble det naturlig å fortsette innenfor denne stilen. 

Vis oss noen av dine favorittprosjekter.

Hva inspirerer deg?
Hver uke prøver jeg ut ulike teknikker og kombinasjoner. Jeg kombinerer markers med vannfarger, eller kraftpapir med markers også videre. Jeg har alltid noe jeg vil prøve ut.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg har oppdaget noen skandinaviske produsenter nå og jeg ville ha elsket å designe for noen av dem.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Ja, jeg ville likt å lære mer om Mixed Media og holder mer på med fri design i nye prosjekter. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg kan ikke arbeide uten Distress Ink Vintage Photo og jeg elsker Distress Oxide, jeg er også glad i Spectrum Noir og Copic og min syl. 

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Å åpne min hobby workshop. 

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Jeg ville likt å møte Tim Holtz fordi jeg elsker hans stil. Den er vintage slik som min. 

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har akkurat flyttet og holder derfor på med å sortere tingene mine. Men endelig har jeg 30 kvadratmeter som jeg kan bruke slik jeg ønsker og arbeide i lengre perioder hver dag. 

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Ja, jeg ønsker å få med at jeg er veldig glad og beæret over å være en del av noen betydningsfulle Design Teams takket være arbeidet jeg legger ned i mine prosjekter hver dag. Det å være designer for Crafter’s Companion UK og Spectrum Noir, og det å være gjestedesigner i april for Simon Says Stamp gir meg enorm glede. 

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Facebook: Shabbylab
Blogger: Shabbylab
Instagram: shabbylab
Youtube: Shabby Lab  (under construction for video tutorial)

Foto: Fabiola
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.