Scrappeintervjuet: Izabela fra Polen

Izabela fra Polen lager gjerne kort, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Disse kjennetegnes gjerne av mange lag, glitter, blomster og flere spennende detaljer som det kan ta litt tid å få øye på. Izabela liker å eksperimentere, lære nye ting og hun lar seg inspirere av andre papirkunstnere, Facebook, Pinterest og blogger.

portret 2

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Izabela Weron

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: LINDA FRA POLEN

Har du blogg/webside?
Ja, jeg har hatt en blogg i fem år: izaweron

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg liker å lage kort, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Jeg elsker å bruke blomster og stempler på kortene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne vakre notatboka laget jeg til en venn. Jeg dekket forsiden med gesso og maling i flotte farger. Hovedmotivet er Chipboard die cut.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gave til mine venner. En komposisjon på lerret med bakgrunn laget med gesso og Mixed Media. Jeg har også lagt til mange romantiske elementer.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bryllupssett, kort i en eske. Stilen er romantisk, men samtidig shabby. Her har jeg laget flere lag, brukt mange blomster, vakre farger og elementer av typen “openwork” (åpne med hullmønster etc. red.anm). Blader er lagt til på kantene.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Elegant og svært personlig kort for en lærer i kalligrafi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kort i en eske, svært elegant med mange lag og elementer. Dekorasjonene består av blomster, glitter og cut-outs laget med puncher og svertet med blekk på kantene.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bryllupskort med mange lag og elementer, og ramme fra en Spellbinder die. Blomstene understreker det romantiske preget ved kortet. Kortet er brettet og knyttes sammen med en elegant sløyfe.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette romantiske kortet har flere lag. Her har jeg skjært ut elementer av papir, brukt “blondeaktige” blader og roser som er dekket med glitter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kort til en liten gutt som fyller tre år. Her har jeg brukt mange die cuts. Motivet er en søt engel som jeg har fargelagt.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Ofte – jeg liker disse koselige øyeblikkene der jeg får være kreativ og utforme nye prosjekter.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mine prosjekter blir til i mitt hobbyrom på loftet. Der har jeg alt jeg trenger, et langt bord, skuffer med puncher, materiell til bruk i Mixed Media og annet hobbyutstyr. Jeg har mange esker med papir og blomster i et stort skap.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Skandinaviske designpapir er nydelige. Fantastiske farger og grafikk som er virkelig vakre. Jeg kjenner til og liker svært godt Maja Design, Pion og Riddersholm.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er mange ting som inspirerer meg. Det er så mange talentfulle papirkunsterne som lager de mest fantastiske prosjekt. For å hente inspirasjon bruker jeg ofte Blogger, Facebook og Pinterest. Jeg deltar også gjerne på workshops for å lære nye teknikker. Jeg prøver fremdeles ut nye ting på en kreativ måte.

Andre ting du ønsker å nevne i presentasjonen (Design Team du er med i osv.)?
Jeg er med i Designteamet til butikkene Scrap Pasja og Craft Heaven Shop. Der lager jeg inspirasjonsbidrag i forbindelse med utfordringer. Jeg er veldig glad for at jeg får være med i disse to flotte teamene – det er veldig inspirerende å få arbeide i lag med så talentfulle mennesker. Jeg utforsker fremdeles mitt eget talent for papirhobby og dette er nok ikke det siste du hører fra meg. Ta gjerne en kikk på min blogg: izaweron.blogspot.com


Posted

Translate »