UT I VERDEN: JOANNE FRA AUSTRALIA

0 1,465

Joanne Bain fra Australia er designer for Dusty Attic, Graphic 45 og Prima og hun liker best å lage layouts, off the page- og altered prosjekter. I denne presentasjonen viser Joanne fram noen av sine egne favoritter, som varierer litt stilmessig, men samtidig er representativ for Joannes egen scrappestil. Vi er glade for å ha Joanne med i The Paper Crafting i dag. 

Joanne Bain_Profile PicHva er ditt navn?
Joanne Bain

Hvor bor du?
Jeg bor i solrike Queenland, Australia.

Har du egen blogg/webside?
Scrappin For Me

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg elsker å lage flerdimensjonale layouts med mye luft samt altered eller off the page-prosjekter.

Kan du si noe om prosjektene som presenteres i denne artikkelen?
Jeg har valgt å dele noen av mine egne favoritter i denne presentasjonen. Jeg lager mange prosjekter, men noen forblir kun til utstilling i mitt hobbyhjørne fordi jeg er så glad i dem. De varierer litt stilmessing siden jeg liker å prøve ut nye ting, men alle representerer min egen stil.

Layout,-Voyage-Beneath-The-Sea,-JoanneBain,-product-by-Graphic-45,-Photo-1 Joanne-Bain_Tales-Of-You-And-Me_Jar

Joanne-Bain_Once-Upon-A-Springtime_Layout_960 Joanne-Bain_Dusty-Attic_Altered-Paintbrush Joanne-Bain_Dusty-Attic_Altered-Bottle_FebMB2016

Joanne-Bain_Christmas-Carol_Balloon_960 Joanne-Bain_CHA_French-Riviera_Layout

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen så ofte jeg kan når jeg er hjemme. Når jeg ikke holder på med hobbyen er jeg opptatt med jobb og alle andre ting som hører med til et lykkelig familieliv.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Jeg er ikke så heldig at jeg har et eget hobbyrom, men jeg har et stort, organisert hjørne av stuen. Dermed kan jeg tilbringe tid sammen med familien samtidig som jeg holder på med hobbyen.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg synes ikke man kan sette papirkunstnerne “i bås”. Scrappeverdenen er ganske variert og alle scrapperne har sin egen personlige stil.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg finner inspirasjon overalt, men først og fremt hos mine barn. De er min hovedkilde til inspirasjon.

Andre ting du ønsker å nevne (Design Team du er med i og lignende)?
Jeg er for tiden så heldig at jeg får lov å designe for tre av de mest fantastiske forhandlerne av papirhobby-materiell – det er Graphic 45, Prima og Dusty Attic. Jeg elsker å være en del av disse flotte teamene. Jeg ønsker også å takke for at jeg fikk lov å være med i The Paper Crafting i dag.

 

Foto: Joanne Bain
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA