Scrappeintervjuet: Laine fra Storbritannia

Laine Webb fra Storbritannia er framfor alt en kortlager som elsker å fargelegg stemplede og digitale motiv, men Laine er også glad i å lage 3D-prosjekter. Laines papirkunst kjennetegnes av vakre detaljer og samstemte farger.

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Laine Webb

Hvor bor du?
Jeg bor i Storbritannia

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: JULIE ANN FRA STORBRITANNIA

Har du blogg/webside?
Ja, jeg har en blogg: Dream Laine

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager kort og 3D-prosjekter. Jeg elsker å fargelegge stemplede og digitale motiv.

Gavesett. Jeg modifiserte en melkekartong-template for å lage denne hexagonale boksen. Her har mange detaljer, bånd og blomster blitt lagt til prosjektet.
Anemone Sparkle
Anemone Sparkle Card. Jeg elsker å lage 3D-prosjekter og dette kortet var veldig morsomt å lage. Blomstene er stemplet, fargelagt med vannfarger, kuttet og formet slik at de kunne legges på kortet. Jeg la også til ekstra detaljer ved å bruke embossingfolders og clear stamps.
Bunny in a Rose
Bunny in a Rose. Dette søte kortet ble laget for å feire kjærligheten og kan derfor brukes til mange anledninger. Motivet har blitt fargelaget og figurkuttet. Motivet er montert på en embosset oval panel som er rammet inn med designpapir. Mounted onto an embossed oval panel and complimented with the use of designer paper.
Tiered Dress
Tiered Dress Card. Motivet er laget med et stempel som har blitt stemplet fire ganger, fargelagt og embosset. 3D-motivet er montert på en dekorert kortbase og fremhevet ved bruk av mica og glitter.
Leilani
Leilani Criss Cross Card. Her designet jeg en criss cross lomme med et tilhørende kort med et fargelagt motiv og dekorert med die cut-blomster og detaljrike kantdies.
Whatever Blooms
Whatever Blooms Card. Dette søte motivet er et digitalt stempel som jeg har fargelagt. Motivet komplementeres ved bruk av vakre designpapirog die cut-blomster.

Hvor ofte holder du med hobbyen?
Så ofte som tiden tillater det. Når jeg ikke holder på med hobbyen tenker jeg på nye prosjekter og design.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Jeg er så heldig at jeg har et lite hobbyrom. Det er fullt av nydelige papir og hobbyutstyr.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med flere talentfulle skandinaviske designerne på ulike Design Teams. Jeg blir alltid inspirert av og imponert over kvaliteten på prosjektene deres. Jeg elsker designpapirene fra Maja Design, Pion og Riddersholm. Mitt inntrykk av skandinavisk papirhobby er vakre detaljerte prosjekter med rene linjer.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Det er mange ting som inspirerer meg. Det er så mange svært talentfulle papirkunstnere som lager de mest fantastiske prosjekter. Jeg er avhengig av Blogger, Facebook og Pinterest. Jeg blir også inspirert av å ha tilgang til nye produkter og designs via mine Design Team-oppdrag. Det er en glede å kunne slippe fantasien løs!

Andre ting du ønsker å nevne (Design Teams du er med i osv)?
De siste årene har jeg vært medlem av Design Teamene til Crafter’s Companion International Team og Spectrum Noir Educational Team. Jeg ble nylig spurt om å bli med i teamene til Michele R Designs, Tiddly Inks og Some Odd Girl. Jeg elsker å fargelegge og å holde på med hobbyen min og jeg er veldig glad for å kunne være med i alle disse teamene. Det jeg lager publiserer jeg på min blogg.


Posted

Translate »