UT I VERDEN: MAGDA FRA POLEN

0 1,585

Layout, kort, Altered Art, Art Journal, tag og 3D-prosjekt i form av en lekker drømmefanger – alt laget av Magda fra Polen. Magda er en tusenkunstner som behersker det meste innen papirhobby. I tillegg er det hun lager så vakkert og så gjennomført at man ikke kan noe annet enn å bli imponert. Jeg er glad for å kunne presentere Magda for dere i dag. 

14331693_1281617628565827_801990001_nHva er ditt navn?
Hei, jeg er Magda som på internett kalles: eMKa.

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen, et vakkert land i sentral Europa.

Har du egen blogg/webside?
Ja, det har jeg: Cudenkowo madeleine

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager ulike former for papirprosjekter. Jeg startet med typiske papirarbeider slik som kort, og nå lager jeg kort, esker og mange Mixed Media-prosjekter. Jeg virkelig elsker “splashing”!

1
Dette er en layout i en “shadow box”-ramme. Jeg laget denne til en utfordring med temaet “Friends and Circles”. Motivet viser min beste venn – Gacek og en av våre hyggestunder… Gacek gikk bort for tre år siden og denne er min hyllest til han. For å lage denne layouten brukte jeg noen 7 Dots Studio og AltairArt (polsk produsent) papir, og noen media fra Tim Holtz og 13arts (polsk produsent). Papirvalmuene er håndlagde blomster.
2
Her er min første drømmefanger laget i vintagestil. Jeg brukte chipboards fra SnipArt (polsk produsent), noen av blomstene er håndlagde mens andre er fra ScrapBerry’s. Her finner du en tutorial på hvordan jeg lagde denne: https://www.youtube.com/watch?v=iWqClrun6NE
3
Dette prosjektet er en Mixed Media-tag i en shabby chic/vintagestil. På denne tagen brukte jeg SnipArt chipboards, 13arts media og metallpynt fra Retro Kraft Shop (polsk produsent).
4a
Et annet prosjekt – en art journal-side. Her har jeg brukt AltairArt papers, noen papir og media fra 13arts og vakre stempler fra Finnabair. Jeg elsker å lage Art Journals.
5
Dette prosjektet er altered art. Jeg har brukt en fiskeboks og laget en søt scene i vintagestil. Jeg brukte 7 Dots Studio papir, 13arts media og SnipArt chipboards.
6
Tilslutt et bryllupskort i vintagestil med blonder. På denne brukte jeg AltairArt papir og noen blomster fra Wild Orchid Crafts.

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen i hver ledige stund – hobbyen får meg til slappe av.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Jeg bor uheldigvis i en blokk og har ikke mulighet til å ha et stort hobbyrom. Mine prosjekter blir til i et lite hjørne av mitt soverom.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Selvfølgelig kjenner jeg til skandinaviske papirkunstnere – de lager så vakre prosjekter (spesielt Mixed Media-prosjekter) og de er blant mine læremestre. Og jeg kjenner naturligvis også til en del skandinaviske produsenter slik som Maja Design og Riddersholm – de lager fantastiske produkter.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg har mange polske læremestre, men også andre fra hele verden inspirerer meg. Jeg kan sitte ivrig og vente på nye tutorials og bilder av deres prosjekter. Det er veldig inspirerende.

Andre ting du ønsker å nevne (Design Teams du er med i osv)?
Jeg er med i Designteamet til to polske produsenter som lager scrapbookpapir (AltairArt) og chipboards (SnipArt) og en hobbybutikk – Skarbnica Pomysłów.
Du kan finne mine prosjekter også på Facebook:
Made-by-eMKa
Og her er min You Tube-kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCr9n6VOeGy0J0oyjx5SxDLw

Takk for oppmerksomheten – hilsener fra Polen!

Foto: Magda
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More