Scrappeintervjuet: Paulina fra Polen

Paulina fra Polen bor delvis i Polen og delvis i Norge. På begge steder har hun et lite hjørne av soverommet der hun tryller fram de vakreste papirprosjekter. Paulina forteller at hun er spesielt glad i å lage ting som kan være til nytte – slik som kort, notatbøker og album. 

DSC_7882

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Paulina Monasterska-Tronina.

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen på vinteren og i Norge på sommeren.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: DOROTA FRA POLEN

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en blogg: Padoriaa
og en Facebookside: Padoriaa

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg liker å lage kort, notatbøker og album. Jeg liker å lage ting som kan være til nytte.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i TPC?
I dag ønsker jeg å vise fram de prosjektene jeg selv liker best. Lag-på-lag, blonder, blomster, Vintage-stil… Det har ikke vært lett å velge noen få av min favoritter. Jeg håper du vil like denne reisen sammen med meg… la oss begynne.

page
DSC_1974
DSC_1938
DSC_1811
DSC_1717
DSC_2083

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg forsøker å holde på med noen prosjekter hver dag, men det er selvfølgelig ikke alltid like enkelt. Siden jeg er medlem av noen Design Team har jeg en plan som må følges – det hjelper til med å holde meg organisert. Hver måned lager jeg en papirversjon av min månedsplan som jeg henger opp over pulten min.

Hvordan er din scrappeplass?
Mitt hobbyrom… hmmm… i Polen har jeg et lite hjørne av soverommet. I Norge har jeg det samme…. Jeg er glad for det jeg har og kan ikke klage. Jeg vet at jeg en gang i fremtiden kommer til å ha mitt eget studio. Jeg tror på at den drømmen kan bli sann…

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg kjenner til mange skandinaviske papirkunstnere – listen er lang. Scrapbooking er ganske populært og dere har så mange talentfulle kunstneriske sjeler i Norge. Når du spør meg om mitt inntrykk av skandinavisk papirkunst var min første tanke shabby, stempling og fargelegging. Min andre tanke var litt annerledes. Stilen dannes ikke av stedet eller landet du bor i – den dannes av din egen fantasi, følelser, erfaring… Folk er forskjellige og hver av oss har vår egen unike stil. Det er så mange flotte produkter på markedet og vi kan bruke de samme tingene for å lage våre prosjekter, men resultatet kan være helt ulikt.

Hva inspirerer deg?
Jeg forsøker å finne inspirasjon over alt. Musikk, bilder, minner, mitt humør… Selvfølgelig er det ikke alltid like enkelt å lage noe helt nytt og ferskt. Vi tenker gjerne at alle våre prosjekter er i samme stil og at vi ikke kan endre den.. da er min løsning å lage noe i en helt annerledes stil. Forsøk å bevege deg ut av din komfortsone… Det hjelper! Bare prøv…

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg ønsker å takke for at jeg ble invitert til å presentere meg i The Paper Crafting. Jeg er veldig glad for å kunne skrive her. Dersom dere liker mine arbeider – besøk gjerne min blogg. Kanskje jeg en dag kan møte dere kjære lesere i den virkelige verden. Ha en flott dag!


Posted

Translate »