UT I VERDEN – SIDEN DESEMBER

0 1,225

I dag tar vi et tilbakeblikk på kunstnere som har vært presentert i serien “Ut i verden” i The Paper Crafting siden desember. Vi er svært glade for å kunne presentere dyktige og inspirerende papirkunstnere for våre lesere og håper dere finner mye inspirasjon. Dersom du trykker på navnet til den enkelte kunstner vil du få fram det opprinnelige innlegget.


DSC_1815 (3)Asia fra Polen er en Mixed Media-kunster som kombinerer Mixed Media-stilen med mystiske og tildels mørke elementer. Resultatet er spennende lerreter, bokser og andre prosjekter hvor detaljene er mange og varierte.


DSC04044Davinia fra Australia er en av de mange kortlagerne rundt omkring i verden som virkelig har fått øynene opp for skandinaviske produkter innenfor papirhobbyen. Davinia er veldig glad i Magnolia-stemplene og papir fra Maja Design, Pion og Riddersholm Design.


1-1 (1)Tinas papirprosjekter består gjerne av motiv og designpapir fra skandinaviske produsenter, og hennes kjærlighet til disse produktene har medført at Tina nå har startet sin egen hobbybutikk hvor mange av produktene er nettopp fra Skandinavia.


Jerneja5Jerneja er en kreativ og fantasirik papirkunstner fra Slovenia. Når det gjelder papirhobby liker Jerneja best å lage kort og lerret, gjerne i Mixed Media-stil. I tillegg lager Jerneja gjerne egne blomster av akvarellpapir. Inspirasjonen henter hun gjerne fra egne drømmer og fantasier.


LADY MARY 004Catherine fra England liker å lage kort til familie, venner og til veldedighetsorganisasjoner. Inspirasjon til kortlagingen finner Catherine på Pinterest, Facebook-grupper og hos to ganske så kjente skandinaviske papirkunstnere.


page
Paulina fra Polen bor delvis i Polen og delvis i Norge. På begge steder har hun et lite hjørne av soverommet der hun tryller fram de vakreste papirprosjekter. Paulina forteller at hun er spesielt glad i å lage ting som kan være til nytte – slik som kort, notatbøker og album.


1 copy

Det er nok ingen som lar seg forbause av at Claire vant Card Designer of the year arrangert av Simply Cards & Papercraft i 2015. Claires kort er delikate, vakre, romantiske og ofte svært detaljrike. Claire er spesielt glad i å lage kort til jentebabyer – da får hun slått seg løs med pynt og dekorasjoner.


Gift SetLaine fra Storbritannia er framfor alt en kortlager som elsker å fargelegg stemplede og digitale motiv, men Laine er også glad i å lage 3D-prosjekter. Laines papirkunst kjennetegnes av vakre detaljer og samstemte farger.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Izabela fra Polen lager gjerne kort, 3D- og Mixed Media-prosjekter. Disse kjennetegnes gjerne av mange lag, glitter, blomster og flere spennende detaljer som det kan ta litt tid å få øye på. Izabela liker å eksperimentere, lære nye ting og hun lar seg inspirere av andre papirkunstnere, Facebook, Pinterest og blogger.


Joanne-Bain_Tales-Of-You-And-Me_Jar

Joanne fra Australia er designer for Dusty Attic, Graphic 45 og Prima og hun liker best å lage layouts, off the page- og altered prosjekter. I denne presentasjonen viser Joanne fram noen av sine egne favoritter, som varierer litt stilmessig, men samtidig er representativ for Joannes egen scrappestil.


 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More