UT I VERDEN: TANNIS FRA CANADA

0 1,247

Tannis fra Canada er så heldig at hun arbeider i en hobbybutikk. Der finner hun både inspirasjon og produkter til å lage sine flotte kort, Art Journals og nå sist Travelers Notebook. Det sistnevnte fikk hun god bruk for da hun og familien reiste rundt i Europa i tre uker sist sommer. Vi er glade for å kunne presentere dyktige Tannis for dere i The Paper Crafting i dag. 


Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Mitt navn er Tannis Jovanovic. Jeg er gift og har en sønn på 14 år. Vi bor like utenfor Vancouver, Canada og jeg arbeider deltid på en av våre lokale hobbybutikker, Country Lane Crafts. 

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet med scrapbooking for rundt 20 år siden, men et par år etter at jeg fikk min sønn ble jeg introdusert til kortlaging. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager vanligvis kort, men etter å ha arbeidet i butikken og hatt tilgang til så mange flotte produkter har jeg virkelig falt for Art Journaling, Mixed Media og nå sist, travelers notebook journals. Jeg og min familie reiste rundt i Europa i tre uker sist sommer og før vi dro lagde jeg fire sider i min travelers notebook som jeg sørget for å fylle ut hver dag. Når vi kom hjem la jeg til billetter og andre minner vi hadde samlet på under reisen, i tillegg til bilder. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg holder på med papirhobby cirka 1-2 ganger i uka, men det avhenger av hvor god tid jeg har. Det avhenger også av hvor motivert jeg er. Noen ganger kan det gå noen uker uten at jeg får gjort noe!

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg synes min stil er veldig vintage og grungy… jeg er en “masse lag og mange detaljer”-scrapper. Men, noen ganger kan jeg overraske meg selv og gjøre ting mer enkle. Da jeg startet med papirhobby var mine layouts og kort ganske rene og enkle med litt stempling og paper piecing. Men, ettersom tiden gikk og det kom så mange nye teknikker og produkter endret prosjektene mine seg i takt med det. 

Hva inspirerer deg?
Egentlig alt og ingenting. Det kan være musikk, en film eller et TV-program, en tur utendørs, det humøret jeg er i, eller et prosjekt som en annen scrapper publiserer. Det finnes inspirasjon i de fleste ting. 

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Det er så mye å lære seg innenfor papirhobby at man nesten ikke klarer å følge med! Men, jeg ville ha satt stor pris på å kunne tegne mine egen ansikter i en whimsical stil på mine prosjekter. Tegning er ikke en av mine sterkeste sider, men jeg forsøker å øve innimellom. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Min kuttemaskin, gode limprodukter, Distress Ink, blending tool og klar embossingpulver. 

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Det er så mange flotte bidragsytere innen papirhobby, men for meg personlig ville det være fint å møte Tim Holtz. Han er den ene personen innen papirindustrien som har inspirert meg mest og hans lidenskap for det å selv kreere og inspirere oss til det samme er så utrolig og så smittende. 

 

 

Foto: Tannis Jovanovic
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More