UT I VERDEN: TIINA FRA FINLAND

0 2,344

Tiina fra Finland lager som oftest kort, men hun liker også å lage dekorasjoner og male. Hun har holdt på med papirhobby i en del år nå, og det er flere innenfor bransjen som hun kunne tenke seg å møte. Tiina skriver at hun ikke har en egen stil på det hun lager. Det gjør imidlertid ingenting, for Tiinas prosjekter er virkelig flotte og inspirerende i seg selv. Vi er glade for å kunne presentere Tiina for dere i dag. 


Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Jeg er Tiina fra Finland. Jeg er 49 år gammel. Jeg har en fulltidsjobb hvor jeg hjelper en funksjonshemmet eldre kvinne. Jeg har en liten hund, han er min beste venn. Jeg har to barn, en gutt på 29 år og ei jente på 23 år. De bor nå for seg selv. Jeg elsker musikk og noen ganger liker jeg å se på romantiske filmer. Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til hobbyen enn det jeg har nå. 

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det er noen år siden jeg startet med papirhobby. Jeg elsker papir og hobbyutstyr, og jeg elsker å lage kort og andre papirprosjekter. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Som oftest er det kort jeg lager, men jeg er også glad i å lage dekorasjoner og å male. Og jeg elsker altered prosjekter. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så fort jeg har fri fra jobben holder jeg på med papirhobbyen. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg har ikke en egen stil på det jeg lager. Jeg elsker Shabby Chic og CAS-stilen. Det å ikke ha sin egen stil kan kanskje være et problem. 

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg har lyst til å bli bedre med fargelegging. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Big Shot, paper trimmer, saks, varmepistol og lim til denne. 

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Misti stamping tool.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Det er så mange jeg kunne tenke meg å møte i virkeligheten: Jennifer McGuire, Tamara Potocnik, Emilia Sieradzan, Alberto Gava, Tim Holtz, Nichol Spohr, Vicky, Bev, Maria Nunes, Yana, Yulis, Pamellia, Debby Hughes og mange flere…

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har samlet alle hobbytingene min på en vegg i soverommet. 

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg har tenkt på å starte min egen blogg. Akkurat nå har jeg bare en Facebook-side. 

Foto: Tiina
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More