Scrappeintervjuet: Tina fra Slovenia

Tinas papirprosjekter består gjerne av motiv og designpapir fra skandinaviske produsenter, og hennes kjærlighet til disse produktene har medført at Tina nå har startet sin egen hobbybutikk hvor mange av produktene er nettopp fra Skandinavia. Men hovedårsaken til at vi viser fram Tinas papirprosjekter i TPC Magazine i dag er fordi de er utrolig flotte. Vi håper at dere vil finne inspirasjon i hennes nydelige papirkunst.

10590071_10208337656097063_1933027124_n

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Tina Makuc (også kjent som Tinchy).

Hvor bor du?
Jeg er fra en liten by i Slovenia.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: JERNEJA FRA SLOVENIA

Har du egen blogg/webside?
Jeg har en blogg som heter Tinchy Ustvarja (det er slovensk og betyr Tinchy skaper – Tinchy er mitt kjælenavn) men jeg har også en blogg kun for Magnolia-prosjekter siden jeg er med i Design Teamet til Magnolia, Sverige.

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg er først og fremst kortlager. Jeg startet med det i 2011 og har aldri sluttet. Jeg er som nevnt med i Magnolias Design Team og Magnolia-stemplene var grunnen til at jeg startet med kortlagingen, men jeg liker også å lage notatbøker, dekorerte gaveposer og -esker. De sier “Less is more”, men det gjelder ikke for meg, jeg elsker å bruke masse pynt på mine prosjekter – “The more the better”… Jeg bruker å fargelegge med Distress Ink, jeg elsker den myke fargetonen de gir til mine motiv.

Kan du skrive en kort beskrivelse av prosjektene du viser fram her i dag?
Jeg elsker å lage Magnolia-prosjekter i Vintage og Shabby Chic-stil.

1-IMG_6349
1-8
1-7

1-1 (5)
1-1 (4)
1-1 (3)
1-1 (1)

1-1 (2)

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg finner som oftest litt tid til hobbyen hver dag, men har i det siste måtte prioritere andre ting, men jeg gleder meg veldig til jeg får bedre tid til kortlagingen igjen.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mitt hobbyrom er et lite rom i hvitt og turkis. Der har jeg alle mine hobbyting. Men jeg elsker å fargelegge fram for TVen slik at jeg har en flyttbar pult fra Ikea som jeg pleier å dra med meg inn i stua.

1-005
1-3
1-2
1-1

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg får egentlig inspirasjon fra alt rundt meg. Men jeg kjenner til flere dyktige skandinaviske papirkunstnere som har vært og fremdeles er store inspirasjonskilder for meg.

Andre ting du ønsker å nevne?
Jeg er også eieren av en nylig åpent hobbybutikk – den heter Craft Heaven Shop. Vi spesialiserer oss på designpapir av høy kvalitet (Maja Design, Pion Design), Magnoliastempler- og dies, Stempelglede-stempler, vintageblonder og bånd, charms, resinpynt, Mulberryblomster og mye annet. Så dersom du er glad i Shabby Chic og Vintage-stilen er vår butikk den rette for deg, og vi sender internasjonalt.


Posted

Translate »