,

Tag – ut på tur!

Etter en sommer med mye kortlaging på programmet, så er jeg igjen tilbake med mine store tags og det kommer nok til å dominere arbeidene mine utover høsten. Her kommer mitt siste tilskudd til «familien». En stor tag laget i den nye serien Adventure fra Reprint. En ordentlig ut på tur tag.

  • Type prosjekt: Tag
  • Anledning: Gratulasjon
  • Teknikker bruk: Lag på lag
  • Pynt/dekor: Dies, blomster, bær, osteklut, snø, glitter, knapper, treprodukter og vimpler.
  • Hovedfarge: Grønn
  • Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, skjærebrett og limpistol

Jeg startet med materialpakken som er avbildet under her og endte opp med kun noen få papirrester.  Det går faktisk med mye mer materiell en man tror til store lag på lag prosjekt. Det kan være lurt å være litt raus når det skal pakke kitt til et sånt prosjekt. Jeg hold kurs i denne taggen i går, og jammen var jeg glad jeg pakket en pose med mer av alt så det bare var å hente frem etter behov.

SE OGSÅ: VÅRLIGE TAGS MED PRIMA SIN WATERCOLOR COLLECTION

Jeg har blitt veldig glad i mine gamle tykke Sizzix dies. Ja de tar stor plass når man har mange, men så kjekt til å kutte i annet materiell en bare papir. Her har jeg laget meg juletrær i tykk kordfløyel som jeg limer opp på tykk papp før jeg stanser ut. Jeg tror du skal lete lenge etter andre dies som kutter seg gjennom et sånt “smørbrød”. Snø blandet med litt ekstra sand, litt glittet og en spatel så blir det et gøy prosjekt i seg selv. Stusser du på hvor sanden kommer inn, så har jeg blandet den i snøen for å få en mer kornete konsistens. I tillegg så trekker den ut litt av fuktigheten som igjen gjør at snøen legger seg mer i hauger. Mye rart man finner ut etter prøving og feiling.

Helt til slutt et bilde av det ferdige resultatet. Her er det brukt en miks av rester fra jul og mye annet småtteri. Jeg tar vare på det meste og tema sorterer i bokser, da er det ganske enkelt å pakke kitt med utgangspunkt i arkene.Posted

Translate »