VALENTINE – ESKE MED LOVEHEARTS

2 976

Av Synnøve Bjelland

Heisann. Jeg må først si at jeg er “fæl” til å samle, på tomme esker av alle slag! De rundt meg rister noen ganger på hodet av meg, når jeg i full panikk roper: Ikke kast den eska, den vil jeg ha. En kan jo få bruk for den i scrappinga, vet du, så det er best å passe på.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Valentines Day
Stilart: Shabby Chic

Så idag viser jeg en Valentine-eske som er fylt med Lovehearts – og i den eska har det faktisk vært neglelakk, så ingen skal si at jeg ikke får bruk for det jeg samler på… Nydelig sølvfarget eske, perfekt til disse herlige godisene..

valentine 078

valentine 081

Mer valentine 002

Mer valentine 005

Mer valentine 008

valentine 072

Materialliste:

Mønsterark fra Webster Pages paperpad, Beautiful chic

Wycinanka chipboard

Charms fra KOG

Blomster: Papirdesign og Gode Minner

Papirsugerør fra Søstrene Grene

HAPPY VALENTINE!!!

Klem fra Synnøve

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

close
2 kommentarer
  1. jorunn Langås Andreassen skriver

    Åhh så herlige da..Å se på dine produkter er jo nesten som å åpne pakker, når jeg tror jeg har fått med meg alt, så oppdager jeg noen nye detaljer..

  2. Lena_J skriver

    Herlig eske.. Og sant som du sier.Må ikke kaste esker, kan få bruk for de 🙂 Og nå har vi jo beviset også.. For dette var virkelig lekkert 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More