VALENTINE – ESKE MED LOVEHEARTS

2 306

Av Synnøve Bjelland

Heisann 🙂 Jeg må først si at jeg er “fæl” til å samle, på tomme esker av alle slag! De rundt meg rister noen ganger på hodet av meg, når jeg i full panikk roper: Ikke kast den eska, den vil jeg ha 🙂 En kan jo få bruk for den i scrappinga, vet du, så det er best å passe på 🙂

Så idag viser jeg en Valentine-eske som er fylt med Lovehearts – og i den eska har det faktisk vært neglelakk, så ingen skal si at jeg ikke får bruk for det jeg samler på… hehe 🙂 Nydelig sølvfarget eske, perfekt til disse herlige godisene..

valentine 078

valentine 081

Mer valentine 002

Mer valentine 005

Mer valentine 008

valentine 072

Materialliste:

Mønsterark fra Webster Pages paperpad, Beautiful chic

Wycinanka chipboard

Charms fra KOG

Blomster: Papirdesign og Gode Minner

Papirsugerør fra Søstrene Grene

HAPPY VALENTINE!!!

Klem fra Synnøve

Foto: Synnøve Bjelland
The Paper Crafting

2 kommentarer
  1. jorunn Langås Andreassen skriver

    Åhh så herlige da..Å se på dine produkter er jo nesten som å åpne pakker, når jeg tror jeg har fått med meg alt, så oppdager jeg noen nye detaljer..

  2. Lena_J skriver

    Herlig eske.. Og sant som du sier.Må ikke kaste esker, kan få bruk for de 🙂 Og nå har vi jo beviset også.. For dette var virkelig lekkert 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA